Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak
Drónpanoráma-2

Barangolj áruházunkban virtuálisan!

Már hallottál róla, de nem igazán tudod elképzelni, hogy miről is szól a mömax? Szeretnél, de nincs időd elmenni egy áruházba körülnézni? Segítünk! Járd be egyszerűen a mömax áruházat virtuálisan, otthonról, kényelmesen! A 3D-sétának köszönhetően megtekintheted, hogy milyen osztályaink vannak, bepillantást nyerhetsz az igazi mömax hangulatba és inspirálódhatsz berendezett mintaszobáink segítségével.


A 3D-sétát

  • egész nap, bármikor megtekintheted,
  • az interaktív pontokra történő kattintással könnyedén elérheted a célzott kategóriákat,
  • bármilyen okoseszközön megtekintheted.

Tekintsd meg soproni áruházunkat és a várost madártávlatból! A drónpanorámának köszönhetően tetszés szerint forgathatod és zoomolhatsz a képre valamint kiválaszthatod, hogy éjjeli vagy nappali módban szeretnél nézelődni. A drónpanorámából közvetlenül be tudsz lépni áruházunkba és megszakítás nélkül végigjárhatod az összes osztályunkat és mintaszobánkat. Használd ki a modern technológia adta lehetőséget és nézz szét kényelmesen, otthonról áruházunkban!Nézz körül áruházunkban célirányosan!

Az alábbiakban megtalálod a főbb lakberendezési kategóriákat. Ha nem szeretnéd megszakítani a sétát, egyszerűen kattints az adott osztály végén az interaktív gombon található linkre és máris tovább tudsz menni!

Az MMXH Lakberendezési Kft., mint az áruház üzemeltetője tájékoztatja Önt, hogy a 3d áruházi séta az áruház inspirációs bemutatására és a mömax életérzés szemléltetésére szolgál, a virtuális 3d áruházi séta során látható termékek és árak az áruház 2019. május 22.-i nyitásának időpontjában fennálló állapotot tükrözik, az MMXH Lakberendezési Kft. a termékek körének és az árak megváltoztatásának jogát kifejezetten fenntartja. Erre tekintettel az MMXH Lakberendezési Kft. kizárja mindennemű felelősségét arra az esetre, ha az Ön által eszközölt vásárlás időpontjára a forgalmazott termékek és azok árai megváltoztak. Kérjük Önt, aktuális termékeinkről és a termékek áráról honlapunkon szíveskedjék tájékozódni.