Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

A mömax márka

Miből áll a mömax márka?

Lássuk...

Miből áll a mömax márka?

A mömax egy új koncepció, mely az aktuális trendre épül: divatosat kedvező áron. Nálunk megtalálsz mindent: legyen az trendi, stílusos, vagány, hagyományos vagy teljesen egyedi. Mi mindig "trendben otthon" vagyunk.

Mia, a "trend szelleme"

A legtrendibb lakberendezési ötletek kialakításában és megvalósításában nagy szerepet játszik a mömax háziszelleme, aki már több mint 200 éve lakásról-lakásra kísért. Ő Mia, a "trend szelleme". Számára és számunkra is fontos, hogy vásárlóink otthona a lehető legkényelmesebb legyen és kellemes környezetet teremtsünk minden lakásba. Mia, szellemként már nagyon sok mindent látott és megélt, így birtokában van mindannak a tudásnak, amely egy trendi szellem számára elengedhetetlen. Időközben pedig rájött, hogy a szellemlét szórakoztató is lehet, így egyedi stílusú lakberendezési ötletekkel látja el az embereket.
Hausgeist Mia

Trend témák

A termékeket berendezett mintaszobákban, lakásokban mutatjuk be, ahonnan vásárlóink számos praktikus és trendi lakberendezési ötletet szerehetnek. Megmutatjuk, hogy az egyes bútorok milyen kiegészítőkkel harmonizálnak, a lakáskiegészítő és dekorációs kínálatunkat pedig a legújabb színtrendeknek megfelelően állítjuk össze. Weboldalunkon ezenkívül megtalálhatod az aktuális témák termékeit egy csokorban összegyűjtve, így könnyedén átböngészheted az egymással harmonizáló termékeket.
Themenwelten

Verantwortung für unsere Kunden
Verantwortung für unsere Mitarbeiter

Felelősség vásárlóink felé

Fontos számunkra, hogy vásárlóink számára jó áron megbízható szolgáltatást és teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk kellemes hangulatú környezetben.

Felelősség munkatársaink felé

Munkatársainknak számtalan lehetőséget biztosítunk a fejlődésre valamint karrierépítésre.
Karrier oldal megtekintése