Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Berry Dreams

A sötétvörös árnyalatok utánozhatatlan hangulatot adnak a szobának és a dekorációs tárgyakat is jobban kihangsúlyozzák. A világosrózsaszíntől a gazdag lilán át a sötét ibolyáig terjedő színek látványos összképet alkotnak. Egy ilyen színösszeállítással maximumra járathatod a "Hűha" faktort.

 

Más szóval nem kell félned a sötét tónusoktól - a szeder színnel dekorált szoba kellemes hangulatot nyújt!

hotspot-4668050
Álomszoba

Hálószoba

Minden hálószobának megvan a pihenős és a világtól visszavonulós funkciója. Az ember életének körülbelül  egyharmadát ágyban tölti, tehát nem is lehet kérdés a hálószoba nyújtotta maximális kényelem.

 

Tedd fel az i-re a pontot elegáns lila, rózsaszín és viola színű dekorációkkal.

teaser_berry-dreams_schlaf_1
hotspot-4667906
Elegancia

Nappali

A bogyós gyümölcsök árnyalatai az idei második félév trendjének meghatározó színei. Az ebbe a stílusba öltöztetett szobák nyugalmat árasztanak - tökéletes választás a munka utáni kikapcsolódáshoz.

hotspot-4668002
Így még jobban ízlik minden...

Étkező

Egy lakberendezési stílus megnyugtató, lila színekben az étkezőben is ideális választás. Ezek az árnyalatok elegáns és extravagáns megjelenésüknek köszönhetően megszínesítik a szürke hétköznapokat.  A különböző kiegészítőkkel egyszerűen követheted az aktuális irányzatokat, például étkészlet, terítő, függönyök, ülőpárnák, melyek színesek, látványosak és egyediek. Ne csak képzeld el, valósítsd is meg!

Tekintsd át a Berry Dreams termékeit

teaser_berry-dreams_schlaf_1