Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Csendes éj

Az idei karácsonyi trendek aranyló fénypontja a "Csendes éj" inspirációs téma. Az éjsötét kék szín díszpárnák, takarók képében köszön vissza. Az összeállítás fénypontjai pedig az arany színű kiegészítők, melyek elegánssá és egyedivé varázsolják a karácsonyi éjszakákat otthonodban.

Fedezd fel a misztikus, éjsötét karácsonyi trendet és tedd varázslatossá otthonodat! A mömaxnál megtalálod a dekorációhoz legjobban passzoló bútorokat és kiegészítőket, hogy a lehető legkönnyebben fel tudj készülni az ünnepekre. Inspirálódj karácsonyi témánkból és alkosd meg saját ünnepi dekorációdat a lakberendezési kiegészítőink segítségével!


hotspot-4477004
Kényelmesen karácsonykor

Nappali

Minden lakás lelke a nappali, hiszen itt töltjük a legtöbb időt. Különösen fontos hát, hogy karácsonyra ez a szoba igazi karácsonyi pompába díszelegjen. A sötét és világos színek kombinációjával a "Csendes éj" téma könnyedén átültethető minden otthonba. Az arany kiegészítőknek köszönhetően a sötétkék alapszínű téma nem lesz rideg, inkább egyfajta misztikus hangulatot varázsol szobádba. A megfelelő díszpárnával és puha takaróval különösen kényelmessé teheted nappalidat.

Teaser_1118_silentwohnen


hotspot-4477500
Édes álom a Csendes éjben

Hálószoba

A karácsonyi dekorálás alkalmával sokszor elfedkezünk egy igen fontos helyiségről, a hálószobáról. Itt is sokféleképpen ki tudod bontakoztatni kreativitásodat. Egy karácsonyi ágyneműhuzat-garnitúra, hozzá illő díszpárnákkal és takaróval hihetetlenül fel tudja dobni a hangulatot. A sötétkék szín rendkívül jól passzol a hálószobába, nyugalmat sugároz, segítve ezzel a pihentető alvást.

Teaser_1118_silentschlafen


Ünnepi teríték

Étkező

A karácsonykor mindig eljön az ínyencek ideje! Az ünnepek alatt mindig összegyűlik az egész család és finomabbnál finomabb süteményeket, leveseket és főételeket esznek. A tökéletes ételekhez tökéletes  teríték dukál, így nem hagyhatjuk figyelmen kívül az asztali dekorációt sem. Csillagok, gömbök, gyertyák, arany színű evőeszközök, elegáns étkészletek hozzáillő terítővel a "Csendes éj" stílusában hihetetlenül hangulatossá teszi az étkezést.

hotspot-4477081
Grid1_1118_silentEssen
Grid2_1118_silentEssen
Grid3_1118_SilentEssen


Teaser_1118_silentPapeterie
Csoda csomagolás karácsonyra

Csomagolás

A szépen becsomagolt ajándék sokkal jobban mutat! Áruházainkban különböző csomagolópapírok közül válogathatsz, melyekkel még izgalmasabbá teheted az ajándékozást. A gondosan becsomagolt ajándékhoz keress egy hozzáillő masnit vagy szalagot, hogy még ünnepibb legyen a megjelenése. Ha pedig ragasztasz rá egy kis kiegészítő karácsonyi figurát extraként, biztos, hogy elnyeri bárki tetszését. Csomagold ajándékaidat "Csendes éj" stílusú csomagolópapírokba, hogy a legújabb trendbe öltöztetve adhasd át az ajándékot!


Aranyló ragyogás!

Karácsonyfa

A legszentebb ünnep kihagyhatatlan kelléke a gyönyörűen feldíszített karácsonyfa. Gondoltál már arra, hogy valamilyen stílus szerint díszítsd fel a fát vagy kifejezetten kevés színnel dolgozz a díszek kiválogatásakor? A "Csendes éj" stílussal karácsonyfádat klasszikus arany és elegáns kék színbe öltöztetheted. ezek a színek nagyszerűen harmonizálnak a fenyőfa zöld színével. A modern felakasztható dekorációk és karácsonyi csillagok is mindig jó választás a díszítéshez. Ragyogjon a karácsonyfád a te ízlésed szerint, növeld meg bátran a "Hűha" faktort!

Grid1_1118_SilentBaum
Grid3_1118_silentBaum
Grid2_1118_SilentBaum