Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Fehér karácsony

A szunnyadó természet hófödte tájain teljes nyugalom honol...a mindent beborító fehérség nyugalmat és tisztaságot áraszt magából. Költöztesd be ezt a nyugalmat otthonodba a "Fehér karácsony" témánk segítségével. Add át magadat a fehér és ezüstös szürke színeknek köszönhetően az igazi téli életérzésnek.

Ki mondta, hogy a télnek mindig hidegnek és unalmasnak kell lennie? Illatgyertyáinkkal és mécseseinkkel meghitt hangulatot varázsolhatsz lakásodba. A havas tájakat idéző Fehér Karácsony téma segít, hogy tényleg meglegyen a téli hangulatod, mégha odakint nem is esik a hó.


hotspot-4476613
Fehér karácsony - nappali

Nappali dekoráció

Olvasni, bekuckózni vagy leülni megnézni egy izgalmas filmet, a nappali mindig is a lakás középpontja volt. Díszítsd fel nappalidat a fehér karácsony  kiegészítőivel, vidd bele a saját egyedi stílusodat és hozz létre egy igazán egyedi dekorációt! A puha takarók és díszpárnák segítenek, hogy este kényelmesen be tudj kuckózni a TV elé, az illatgyertyák, karácsonyi mécsesek pedig segítenek elmerülni a karácsonyi hangulatban. Legyen a nappalid a karácsonyi kényelem fellegvára!

teaser_blog_season


hotspot-4476573
Az omlós finomságok évszaka

Étkező

Beszélgess, nevess, falatozz és tölts több időt családod körében az elegánsan megterített ünnepi asztal körül. Fordíts több időt a karácsonyi teríték elkészítésére és lepd meg családodat és rokonaidat a stílusosan feldekorált ünnepi étkezővel! Ne ijedj meg, nem kell hozá sokminden, hogy megteremtsd az ideális hangulatot. Harmonizáló színű gyertyák, dekorációs tálak, karácsonyi gömbök gondoskodnak róla, hogy mindenki rá tudjon hangolódni az ünnepekre!

Teaser_1018_seasonEsszimmer


A bekuckózás évszaka

Kuckózz be a hideg ellen!

Minél hidegebbek a nappalok és az éjszakák annál jobban esik esténként bekuckózni a meleg, puha takaróba és egy bögre forró tea mellett megnézni a kedvenc filmedet. Hogy még kényelmesebben el tudj helyezkedni kiválogattuk neked azokat a termékeket, amelyekkel a legegyszerűbben körül tudod magad venni puha, selymes, meleg textíliákkal. A Fehér karácsony témába válogatott termékeink segítségével pedig nem csak a komfortérzetedet növelheted, de egyéni stílust is kölcsönözhetsz vele a szobádnak.

Teaser1_1018_seasonEsszimmer
Teaser2_1018_seasonSchlafen
Teaser3_1018_seasonSchlafen


teaser_1018_seasonwohnen
Fehér és szürke "öltözék" a fára

Karácsonyfa

Milyen lenne a karácsony karácsonyfa nélkül? Bele sem tudunk gondolni, de szerencsére nem is kell. Minden dísz, ami ragyog, csillog vagy kedves a szívednek mehet a fára! Nem kell, hogy feltétlen egy színből dekoráld fel a karácsonyfát, hiszen a színek kavalkádjának is megvan a maga varázsa. Ha igazi téli hangulatba szeretnéd bújtatni a karácsonyfádat és felidézni általa a hófödte tájak egyszerű gyönyörűségét, akkor a Fehér karácsony díszei pont neked valók.


Kreatív csomagolás

Csomagolás

Az első benyomás sokat számít! Ezért is olyan fontosak a kreatívan becsomagolt ajándékok. Egy ízlésesen becsomagolt ajándékot pedig roppant izgalmas kibontani, így az ajándékozás örömét egyszerűen fokozhatod. Többféle mintával kaphatóak áruházainkban csomagolópapírok: geometriai mintákkal, fénylő ezüstcsillagokkal vagy karácsonyi gömbökkel.

Teaser1_1018_seasonverpacken
teaser2_1018_seasonverpacken
Teaser3_1018_seasonverpacken