Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

lp_goldensummer_at_hu

Golden Summer - nyár arany színekben

Arany színben pompázó bútorok és lakberendezési kiegészítők teszik még elegánsabbá otthonodat Golden Summer témánk segítségével. Varázsold be az időtlen luxus érzését nappalidba, étkeződbe vagy éppen hálószobádba! A tökéletes összhang megteremtéséhez válogass a semleges színű lakástextíliák és kiegészítők között. A jóból is megárt a sok, így könnyen előfordulhat, hogy a túlzásba vitt arany színű dolgok giccsessé teszik a szobát.

A legjobb, ha kész tervvel indulsz el megvásárolni az arany színű kiegészítőket. És mi az arany egyik legnagyobb előnye? Ízlésesen kombinálható más színekkel: rózsaszínnel, türkizzel, zölddel, feketével vagy fehérrel. A hatás biztosan nem marad el!

Inspirálódj Golden Summer témánk segítségével!


hotspot-4536387
Elegáns asztali dekoráció

Étkező arany színekben

Öltöztesd otthonodat az aranyló nyár színeibe! A Golden Summer jelképezi az átmenetet a tél és a nyár között.

Dekoráld étkeződet arany színű kiegészítőkkel és alakítsd még otthonosabbá, hogy kellemes környezetben tudd fogadni rokonaidat, barátaidat. A jól kiválasztott asztali dekoráció sokat tud emelni minden alkalom hangulatán.

teaser_gs_esszimmer
teaser_gs_esszimmer2


hotspot-4536666

Lámpák

Állólámpák, asztali lámpák és mennyezeti lámpák. Jellegzetes design otthonodba. Egy trendi lámpa központi eleme lehet minden szobának!

Válogass a mömax lámpái között és találd meg a szobádhoz legjobban illőt!


hotspot-4536065
Elegáns és otthonos...

Nappali

A ragyogó arany színekbe öltöztetett nappali garantáltan lenyűgözi vendégeidet és könnyedén elérheted vele a kívánt "Hűha-faktort".

Az arany színű képkeretek és tükrök elegáns hatást keltenek, csakúgy mint a hasonló színben pompázó vázák, gyertyák és díszpárnák. Állíts össze egy különleges dekorációs szettet kedvenc dísztárgyaidból! Segítünk a válogatásban!

teaser_gs_wohnzimmer
teaser_gs_wohnzimmer_2


hotspot-4536610
Stílus és elegancia...

Hálószoba

Minden hálószoba kellemes, pihentető atmoszférával az igazi, olyan berendezéssel és kiegészítőkkel, ahol kényelmesen és nyugodtan álomra tudod hajtani a fejed.

Már régóta szeretnél egy igazán elegáns hálószobát? Arany és fehér - az időtlen elegancia színei. Talán pont az általunk bemutatott hálószoba hozza meg számodra az ihletet!

Az arany, fehér és halvány rózsaszín árnyalatok egyszerűen elragadóvá varázsolnak minden helyiséget. Semmi esetre se feledkezz el az ágyneműhuzatok és díszpárnák kiválasztásáról! Hiszen a hálószoba berendezésének, dekorálásának központi alakja Te vagy!

teaser_gs_schlafzimmer
teaser_gs_schlafzimmer_2
teaser_gs_schlafzimmer_3

Tekintsd át Golden Summer termékeinket