Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Honey Vibes

A Honey Vibes témával egyszerűen felkészülhetsz az érkező ősz hangulatára. Erős színek, mint a mézsárga és a púderpiros adják meg az alap hangulatot. A méhkaptár minta és természetes anyagok kombinációja kellemes légkört teremtenek. Mégis ki tudna ellenállni a méz csábításának?

Az organikus anyagok, mint például a pamut és a fa, segítenek beköltöztetni a természetet otthonodba. Készítsd fel szobádat az őszre hatékonyan, akár a szorgos méhek! A divatos élénk színek és a szokatlan minták garantálják az egyedi lakberendezést.

hotspot-4671659
teaser_honey_schlafzimmer
Stílusos pihenés

A Honey Vibes álomvilág

A hálószoba Honey Vibes stílusban túl merész? Nem a mömaxnak! Kombináljuk a púderrózsaszín falat szizálból készült szőnyeggel, fa elemekkel és máris van egy lélegzetellálító alapunk. Így a hálószobánk nem csak kényelmes lesz, de izgalmas és stílusos is egyben. Csak képzeld el, ahogy reggel kinyitod a szemed és kellemes, meleg színű falak ölelik körbe a méz színű dekorációval felöltöztetett hálót. Nem is indulhatna jobban a reggel! Válogatásunkkal egyszerűen megvalósíthatod saját elképzeléseidet. Csusszanj át az álmok világába mézédesen!

hotspot-4698157
Hone Vibes mindenkinek

Meleg színek a nappaliban

A nappali minden lakás lelke. Itt töltöd a legtöbb időt a családoddal, barátaiddal, nézed esténként a TV-t, tartasz élménybeszámolót, így még inkább oda kell figyelned a stílus és a falak színének kiválasztásánál. Egy kis Honey Vibes pedig biztosan nem árt! Válassz robusztus fa bútorokat, hozzáillő szőnyegeket és a piros és sárga színárnyalatait - így egyenes úton leszel az otthonos, meleg nappali berendezés felé. De a dekárcióról se feledkezz ám el: méh mintás párnák, menő lámpák, tükrök, gyertyák és a legkedvesebb emlékeid a stílus fénypontjai.

teaser_honey_wohnzimmer

hotspot-4671085
teaser_honey_esszimmer
Ízlelgesd a Honey Vibes világát!

Honey Vibes az étkezőben

A sárga abszolút az ősz színe, ezért a Honey Vibes étkezőben ez a szín dominál. Meleg, fa színekkel és fehér kiegészítőkkel kombinálva hamisítatlan hangulatot teremthetsz. Tökéletes összeállítás egy kettesben eltöltött vacsorához vagy családi összejövetelhez. Étkezőasztal, pad és székek: találd meg a neked legjobban tetszőt a mömaxnál és szerezd be a szükséges kiegészítőket is az online shopban: étkészlet, evőeszközkészlet, edény, serpenyő, pohár, szalvéta stb.. Összeválogattuk azokat a termékeket, melyekkel egy csapásra berendezheted a Honey Vibes étkezőt.

Tekintsd át a Honey Vibes termékeket