Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

lp_hygge_hu

Hygge

A "hygge" az egy érzés, amit nem lehet lefordítani. Egy életérzés, amelyet nem lehet egy könnyen szavakba önteni és leírni vagy éppen elmondani. Egyszerűbb, ha megmutatjuk, hogy is néz ki fonetikusan: [ˈhʏgə].  A legújabb dán és norvég trend megérkezett hazánkba is és a nyelvi nehézségek ellenére is megérthetjük, mi is ennek a stílusnak az alapgondolata.

Egyszerűen: a kikapcsolódás. Vállaljunk magunkra kevesebb stresszt, engedjük el a hétköznapok apró bosszantó történéseit. Mindennek elérésében segíthet a megfelelő atmoszféra megteremtése otthonunkban a természetes fa és a világos, nyugodt színek segítségével. A pasztell színek, mint a mentol, a hygge stílusban mindig jó választás. A nyugtató környezet érezhetően hatással lesz rád - engedd hát be a hygge életérzést nappalidba!

hotspot-4533823

Az érzés, ami ellazít...

Étkező

A dán szó "Hygge" legjobban a "Lazulj le" kifejezéssel fordítható le.

 

A "Hygge" lényegében az otthonos, nyugodt atmoszférát jelenti, amelyben az ember az élet örömeit élvezheti családja és barátai társaságában.

teaser_0219_hygge_neu1
Esstisch bei Ihren mömax


teaser_arbeitsplatz1_hygge
teaser_arbeitsplatz2_hygge

Dolgozószoba

A hygge életérzés egy állapot, melyben az ember teljesnek érezheti magát, harmóniában van a mindennapok ritmusával, a megszokásaival és a hétköznapok rutinjaival és rituáléival. A dolgozószobában születnek a kreatív ötletek, ott töltjük hétköznapjaink nagy részét, ezért ebben a helyiségben még fontosabb, hogy a berendezés és színek összhangja segítsen megteremteni az eredményes munkához szükséges hangulatot. Nagyon sokan elfelejtik a dolgozószoba otthonossá és kényelmessé tételét, holott ez is ugyanolyan fontos a nyugodt, harmonikus környezet kialakításához.


hotspot-4534317
Hogy teljesen átvedd a hygge érzést...

Nappali

Meghittséget szeretnél a nappalidba? Akkor tekintsd meg a hygge koncepciót. Ezekkel az egyszerű lakberendezési tippekkel könnyedén megoldható. A meghittség eléréséhez nincs szükség design bútorokra vagy más különleges tárgyra, hanem egyszerű dolgokra és emberekre, akik közel állnak a szívünkhöz. Kellemes beszélgetés közben egy átlagos kanapé is igazán hygge-trendi lesz. Ha a kényelemre is szeretnél hangsúlyt fektetni, válogass puha párnáink, takaróink és más kényelmes textíliánk között. Hiszen jobb kellemesen elhelyezkedve beszélgetni, mint egy szimpla kanapén.

Wohnzimmer Hygge bei mömax
Hygge Thema bei mömax


hotspot-4534673
Biztonságérzet és kikapcsolódás...

Hálószoba

Meleg, harmonikus környezet, amelyben nyugodtan elengedheted magad - ennek kellene lennie minden hálószoba "céljának". Más szóval: a nyugalom szigete. Hogy hálószobád tényleg pihentető hangulatú legyen, olyan bútorokat és kiegészítőket kell összeválogatnod, amelyek mindezt lehetővé teszik. Ha kigondoltad a számodra tökéletes kiegészítőket, textíliákat, lehetőleg olyan színekben keresd őket, amelyek segítenek a relaxációt segítő környezet megteremtésében, például a pasztell színek. Dekoráld és gazdagítsd hálódat olyan lakberendezési tárgyakkal, melyek között otthon érzed magad, kellemes emlékeket, érzéseket ébresztenek benned.

Schlafzimmer Hygge bei mömax
teaser_0219_hygge_neu2
teaser_0219_hygge_neu3

Diese Produkte sorgen für hyggelige Zeiten