Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak
Christmas-Story-header


Szavak helyett meséljen a dekoráció! A klasszikus karácsonyi színekkel könnyedén meghitt hangulatot varázsolhatsz otthonodba. Nincs két egyforma ember, így nincs két egyforma dekorációs elrendezés sem. Az ünnepi színek segítenek, hogy otthonodba tényleg "beköltözzön" a karácsony a saját ízlésed szerint. Használj bátran bordó vagy zöld színű lakástextíliákat, díszpárnákat, fehér szőrmét és arany díszeket! Engedd el magad díszítés közben és az eredmény magáért fog beszélni.

Növelheted otthonod komfort érzetét az ünnepek alatt puha takarókkal, műszőrme borítású díszpárnákkal. A bordó és zöld színek harmóniáját felhasználhatod az adventi étkezések és a karácsonyi vacsora alkalmával is. Az ünnepi terítéked pompás dísze lehet egy klasszikus formájú gyertyatartó vagy karácsonyi gömbökkel körülölelt teamécsestartó. Áruházainkban és webshopunkban is találhatsz az ünnepi asztal megterítéséhez szükséges kellékeket.

hotspot-4479103
Ünnepi trend - "Karácsonyi mese"

Meghitt nappali

Minden lakásban a nappali a legtöbbet használt helyiség, így magától értetődő, hogy a karácsonyi dekoráció java itt található. A karácsonyi hangulatú díszpárnák, gyertyatartók, takarók, plédek, fali dekorációk segítenek a békés ünnepi hangulat megteremtésében. Hangold össze a színeket és dekoráld a saját elképzelésed szerint nappalidat dekorációs termékeink segítségével!

2grid-meghitt-nappali2grid-harmonikus-haloszoba
Ünnepi trend- "Karácsonyi mese"

Harmonikus hálószoba

Ha már karácsonyi dekorációról van szó, miért hagynád ki hálószobát? A középpontban természetesen az ágy áll. Bármilyen típusú ágyat felöltöztethetsz az ünnepekre! Nem kell hozzá más, mint pár pihe-puha díszpárna, egy karácsonyi huzatba bújtatott ágyneműgarnitúra, egy selymes műszőrme és a kedvenc plüssöd. Válogasd össze a textíliákat a Karácsonyi mese témánk színeiből és merj alkotni! Az éjjeliszekrényre kis vázába állított dekor ágak egy-egy karácsonyi gömbbel segítenek meghozni az ünnepi hangulatot a hálóban is. Az illatgyertyák pedig már kihagyhatatlan kellékei az ünnepi dekornak.

hotspot-4520607Ünnepi trend - "Karácsonyi mese"

Ünnepi teríték

Különösen fontos az ebédlő dekorálása és az asztal megfelelő megterítése, hiszen karácsonykor itt ül össze a család apraja-nagyja. Karácsonyi mese témánk segítségével könnyedén összeválogathatod a szükséges kellékeket, díszeket. A bordó és rózsaszín nagyszerűen harmonizál az  arany színű kiegészítőkkel. Válogass asztali dekorációink, gyertyáink és étkészleteink között, hogy tökéletes harmónia uralkodjon az ünnepi asztalodon is! Mesélje el a Te karácsonyi dekorációd, mennyire várod az ünnepeket...

hotspot-4478910
sbb-christmas-story-2
sbb-christmas-story-1