Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Minimal Industrial

Legyen az nappali, hálószoba vagy akár étkező, a Minimal Industrial stílus mindenhol jól tud érvényesülni egyszerűségének és rugalmasságának köszönhetően. Kopott acél alkatrészek, kezeletlen fa bútorok nyitott falakkal kombinálva - akár darabokban hiányos falfestés - a megfoghatatlan gyári hangulat alap jellemzői. Ez a téma minden szobának saját hangulatot kölcsönöz és még a Hűha faktort is növeli!

hotspot-4669498
a pihentető alvásért...

Hálószoba

Menő és dizájnos: fedezd fel az ipari stílusban berendezett hálószobákat és inspirálódj tippjeinkből! Egy rusztikus, szürke ágy magára vonzza a tekintetet és még aludni is kényelmes benne. Az ágyhoz válassz fémes megjelenésű és tölgy dekor szekrényeket, hogy növel a látvány hatását. Lapozd át termékeinket, melyeket az Minimal Industrial hálószobához ajánlunk!

hotspot-4669183
Loft-atmoszféra...

Nappali

Egy loft New Yorkban - ez a legtöbb esetben csak álom lehet, viszont ahhoz hogy a hangulatot átültesd a te otthonodba nem kell az USA-ig menned! A loft vagy stúdiólakás magas, világos belterének és nagy összefüggő területének köszönhetően a szabadság érzetét sugallja. Ha igazi loft hangulatot szeretnél otthonodba, akkor a legjobb ha az Industry stílushoz fordulsz!

teaser_industrial_wohnen_2
hotspot-4669269
Jó étvágyat kívánunk...

Étkező

Az Industry stílust az egyszerű, mégis otthonos funkcionalitás jellemzi a legjobban. Sötét színű fa bútorok, különböző fémes kisbútorok és kiegészítők - ebből áll az Industry. Extravagáns, modern fényforrásokkal és egyedi dekorációs tárgyakkal még menőbbé teheted a helyiséget!

Minimal Industrial termékek áttekintése