Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak
header-nightrun-futas


Nyerjen a leggyorsabb!

Moemax-NightRun480x280

Mi az a mömax NightRun? Egy olyan vetélkedő, ahol az előzetesen kiválasztott hat pár egy mömax áruházban méri össze az ügyességét, de leginkább a gyorsaságát. Három futamban két-két pár mérkőzik meg egymással a nyereményekért. Minden győztes páros 50 000Ft értékű mömax vásárlási utalványt nyer!

 

A vetélkedő egyes fordulóit a Facebook oldalunkon láthattátok! A versenyeket követően pedig március 18-án elindul az online szavazás, melyben a legszimpatikusabb párosra lehet szavazni! A közönségdíj győztes párosa 100 000Ft értékű mömax vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, a legszerencsésebb szavazó pedig 50 000Ft értékű mömax vásárlási utalványt nyer!

Szavazzatok a Facebook oldalunkon!

JÁTÉKSZABÁLYZAT
Tánc vs. pasta

3. forduló

Motivációból az új fordulóban sem lesz hiány, hiszen mindkét páros tagjai frissen költöztek össze, így nagyon nagy szükségük van a nyereményre. De vajon a táncos lábú Szandi és Dani vagy a pasta rajongó Dóri és Peti lesz a nyerő? Hamarosan kiderül! Addig is válasszatok kedvenc párt magatoknak és szurkoljatok nekik a Facebook oldalunkon!

Itt a legújabb kör

2. forduló

Hogy mi köze a Margitsziget felett elrepülő permetező repülőgépnek egy flamingó-dekoros esküvői bulihoz? Nézzétek meg a következő bemutatkozó kisfilmet és minden titokra fény derül! Ismerkedjetek meg a mindenre elszánt Andrással és Diával, valamint nem kevésbé harcos ellenfeleikkel, Szabival és Timivel! Válasszatok magatoknak kedvenc párost és szurkoljatok nekik Facebook oldalunkon!

Elstartolt a mömax NightRun!

1. forduló

Vigyázz, kész... és elstartolt a mömax NightRun!

 

Ki kerül ki győztesen az első összecsapásból? Talán Lola és Martin, a trambulin virtuózai aratják le a babért? Vagy inkább Gyöngyvér és Dávid, a két gyerkőcön és "csináld magad" házfelújításon edződött házaspár lesz a befutó? Hamarosan kiderül! Nézzétek meg a versenyt és szurkoljatok kedvenc párosotoknak a Facebook oldalunkon!