Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

pastell-blossom_at_hu

Pastell Blossoms

A pasztell színek ebben az évben is dominálnak a lakberendezésben. Engedd, hogy elvarázsoljanak a könnyed, lágy árnyalatok. Tavasszal különösen ideális ezek a színek, hiszen melegségükkel segítenek ráhangolódni a közeledő nyárra.

Apró lakberendezési kiegészítőkkel könnyedén feldobhatod nappalid, hálószobád vagy étkeződ hangulatát. Használd bátran a Pastell Blossoms virág motívumait otthonodban!


hotspot-4533377
Könnyed, kellemes pasztell színek...

Nappali

Minden lakás lelke a nappali, hiszen itt töltjük a legtöbb időt, itt látjuk vendégül a barátokat, rokonokat. Azért, hogy kellemes hangulatot teremtsünk ebben a szobában, nem is kell sokat tennünk. A világos és sötét elemek színkombinációjával a Pastell Blossoms trendet egyszerűen integrálhatjuk a nappalinkba. Hozzáillő párnákkal, világos függönyökkel és más apró kiegészítőkkel roppant kényelmes és hangulatos környezetet teremthetünk.

ps_wohnzimmer_pastell


Nyugtató alvás

Hálószoba

A tavaszi dekoráció elkészítésekor nagyon sokszor elfelejtkezünk a hálószobáról. Viszont akár ebben a szobában is nagyszerűen mutatnak a pasztell színek! Próbáld ki egy új ágyneműhuzat-garnitúrával, hozzáillő díszpárnával és takaróval! Már régen esedékes egy új szőnyeg vásárlása is? Itt az alkalom! A világos rózsaszín tökéletesen illik egy hálószoba meghitt kényelméhez. Segítségével a háló vlágosabbnak hat és nyugtató színének köszönhetően segít ellazulni is.

ps_schlafzimmer_pastell
teaser_schlaf_pastell_hu

hotspot-4532684

Terülj, terülj asztalkám...

Étkező

Minden nagyobb családi esemény középpontja az étkező, így elengedhetetlen a megfelelő tavaszi teríték kiválasztása: gyertyák, vázák, stílusos étkészlet és hozzáillő asztalterítő. Mindezt megtalálod a Pastell Blossom válogatásunkban.

teaser_esszimmerneu_pastellblossom
teaser_esszimmerneu2_pastellblossom
teaser_esszimmerneu3_pastellblossom

hotspot-4533823

Tekintsd át Pastell Blossoms termékeinket