Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Széleskörű

Szolgáltatásaink A-Z-ig

service_bezahlungsmöglichkeiten Fizetési lehetőségek
service_bezahlungsmöglichkeiten

Fizetési lehetőségek

A mömax áruházakban készpénzben vagy bankkártyával is fizethetsz. A bútorokat akkor szállítjuk ki, ha a vételár 100%-ban kiegyenlítésre került.
service-3d_planung 3D tervezés
service-3d_planung

3D tervezés

A mömax konyhatervezővel gyorsan és egyszerűen előre megtervezheted álmaid konyháját. A 3D konyhatervezésről érdeklődj eladóinknál.
3D tervezés
service-moebel_zum_mitnehmen Azonnal elvihető bútorok
service-moebel_zum_mitnehmen

Azonnal elvihető bútorok

A mömaxnál a bútorok jelentős része megtalálható raktáron és azonnal elvihetőek. Így nincs többé hosszas várakozási idő! Reggel bútort vásárolhatsz, délután beépíted és este már az új ágyadban fekhetsz. Így szórakoztató a bútorvásárlás!
bonuscard-deliveryservice Szállítás
bonuscard-deliveryservice

Szállítás

Házhozszállítás vagy saját elhozatal? Választhatsz: új bútor vásárlása esetén elviheted új bútorodat saját magad vagy kérhetsz házhozszállítást. A mömaxnál autóbérlésre is van lehetőség, ha saját autód kicsinek bizonyulna.
service-montage Szállítás / szerelés
service-montage

Szállítás / szerelés

Megrendelt termékeidet szívesen kiszállítjuk és össze is szereljük! Kedvezményes szállítási és szerelési árainkról áruházainkban érdeklődhetsz.
bonuscard-bonus Árgarancia
bonuscard-bonus

Árgarancia

Ha a megvásárolni kívánt terméket más szórólapban, hirdetésben stb. kedvezőbb áron találod meg, akkor azt a mömaxnál azon az áron megveheted! Ha a mömax áruházainkban megvásárolt terméket 10 napon belül nálunk vagy más mömax áruházban kedvezőbb áron megtalálod, az árkülönbözetet visszaadjuk neked vásárlási utalvány formájában. Hozd magaddal a mömax szórólapot vagy a hirdetést akár mobilon, a megvásárolt termék számláját és kérd az árgarancia érvényesítését!*
piktogramme_teilzahlung_finanzierung Részletfizetés / finanszírozás
piktogramme_teilzahlung_finanzierung

Részletfizetés / finanszírozás

Áruházainkban áruhitelre is vásárolhatsz bútorokat! Bővebb információt kérj eladóinktól!
service-ausmessservice Felmérési szolgáltatás
service-ausmessservice

Felmérési szolgáltatás

A konyhának milliméter pontosan kell illeszkednie. A csatlakozásokat helyesen kell beállítani, a konyha falainak ferdeségét figyelembe kell venni, kiállásoknak és küszöböknek betervezettnek kell lenniük. Ez nem jelent problémát, hiszen szakembereink az üres konyhát az utolsó részletig felmérik. Ezután munkatársunk megtervezi álmaid konyháját. Így a főzés is szórakoztató lesz!
service-beratung Szívesen segítünk!
service-beratung

Szívesen segítünk!

Kérdésed van termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és azonnal intézkedünk a kérdésedet illetően.
Kapcsolat
bonuscard-newsletter Hírlevél
bonuscard-newsletter

Hírlevél

Aktuális kínálatok, a legújabb trendek, exkluzív akciók és ajánlatok. A mömax hírlevél birtokában így mindig informált lehetsz.
Feliratkozás