Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

lp_loveyourpet_hu

Tappancs Trend

hotspot-4603879
Egy hűséges útitárs...

Szeretnivaló szőrmókok

Minden család életében felmerül legalább egyszer az ötlet, hogy legyen egy kiskedvenc is a háznál. Ha minden megvan és mindenki készen áll az új családtag fogadására, felejthetetlen élmények várnak rád. Nem vagyunk egyformák, így mindenkinek más kisállat rabolhatja el a szívét. A kutya az ember legrégebbi háziállata, társa, ma már pedig családtagként tekintünk rájuk. Játékosak, szeretnivalóak, sportosak, segítenek átvészelni életünk nehéz pillanatait, hűségességüket pedig rengeteg novella, regény és film meséli már régóta. Adjunk hát nekik mi is valamit cserébe. Lepd meg kutyádat egy puha párnával, hogy kényelmesen lustizhasson, amíg nem vagy otthon, egy trendi kosárka pedig a cicának, hiszen mind tudjuk: amibe beleférnek, beleülnek...

teaser_loveyourpet_bild1
teaser_loveyourpet_bild6
Termékek kedvencednek:


tappancs-trend-grid2
Ha nincs időd igazi kisállat nevelésére

Sajnos nem mindenkinek van lehetősége háziállatot tartani, legyen az a munka, az aktuális élethelyzet miatt vagy csak egyszerűen nincs az embernek elég ideje egy kiskedvencre - és akkor azt se felejtsük el, hogy egy háziállat tartása nagy felelősséggel is jár!

Ezért összegyűjtöttünk néhány terméket, melyek felvidíthatják azon vásárlóink hétköznapjait is, akiknek nincs kisállatuk!

Néhány termék azoknak, akiknek nincs kiskedvencük:


teaser_lyp_neu1
teaser_lyp_neu2
teaser_lyp_neu3

Termékek áttekintése