Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Violet-Dreams

2020-ban a világos és barátságos árnyalatoké a főszerep a trendek világában. Engedd meg, hogy bemutassuk könnyed, tavaszi színekben pompázó lakberendezési stílusunkat, a Violet Dreams témát. Az ébredező természet meghitt hangulatát könnyedén becsalogathatod otthonodba különböző dekorációs tárgyak segítségével. A virág motívum minden helyiségbe jó választás!

hotspot-4846641
teaser_1119_schlafen_violet
a nyugodt éjszakákért...

Hálószoba

A tavaszi dekoráció elkészítésekor sokszor elfejtkezünk a hálószobáról, pedig ezt a helyiséget is prímán fel lehet öltöztetni a tavasz színeibe. Elsőként próbálkozz meg egy új, hangulatos ágyneműhuzattal, hozzáillő díszpárnával és ágytakaróval. Már régóta esedékes egy új szűnyeg vásárlása? Ne halogasd tovább! A világosszürke színű szőnyeg jó választás minden hálóba, mivel a színes dekorűcióknak és textíliáknak egy kellemes és semleges alapot ad. Merülj el az édes álmok mezején virágos minták között!

hotspot-4847223
teaser_1119_wohnen_violet
Kellemesen otthonos...

Nappali

Minden lakás középpontja a nappali, így ennek a helyiségnek a dekorálására érdemes plusz figyelmet fordítani. Ne ijedj meg, nem kell sokminden ahhoz, hogy az aktuális színekben pompázzon a nappalid. A Violet Dreams téma a világos és sötét színek kombinációjának köszönhetően ideális választás a tavaszi hangulat átvételéhez. Díszpárnák, dekorációs tárgyak, függönyök és szőnyegek -  a kiegészítőkön a hangsúly!

hotspot-4847668
teaser_1119_essen-violet
Terülj-terülj asztalkám...

Étkező

Az étkezők legdominánsabb eleme az étkezőasztal, így ebből adódóan a teríték és nem hiányozhatnak a szezonhoz legjobban illő asztaldíszek sem: gyertyák, vázák, evőeszközök, étkészletek és hangulatos textíliák.  Öltöztesd étkeződet a Violet Dreams téma szerint!

teaser_1119_essen_violet_2
teaser_1119_essen_3_violet
teaser_1119_essen_4_violet