Bejelentkezés

Bejelentkezés

Már rendelkezem mömax számlával
Elfelejtette jelszavát
Még nem rendelkezem mömax számlával Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Gyakran Ismételt Kérdések

Tipp: Soha ne bontsd ki egyszerre a csomagot, mert így könnyen eltévesztheted a megfelelő sorrendet.

Egyszerre csak egy csomagot nyiss ki és a bútorokat a szerelési útmutató szerint szereld össze. Csak akkor dobd ki a dobozokat és az egyéb csomagolást, ha már minden össze lett szerelve.
Így elkerülhető az, hogy a „Fontos“ jelzésűeket, mint szerelvényeket, kis facsavarokat stb. kidobd.

1) A szekrényemnél vagy a komódomnál nem illeszkednek megfelelően az ajtók.
A többajtós szekrények és komódok hajlított pántokkal és rejtett zsanérokkal rendelkeznek. Kérjük, ellenőrizd, hogy a zsanérok és pántok nem lettek-e felcserélve. Ellenőrizd vízmérték segítségével, hogy a szekrény egyenesen áll-e (esetenként a bútordarabot alá kell támasztani). Állítsd be a szerelvényeket a szerelési útmutatónak megfelelően.

2) A komódomnál egy nagy rés található az ajtó fölött vagy alatt.
Első pillantásra, a furatok az ajtók mindkét oldalán azonos távolságra helyezkednek el. Azonban nem mindig ez a helyzet. Gyakran adódhatnak kisebb különbségek. Egyszerűen fordítsd meg az ajtót.

3) A lakkozott front karcos, hólyagos, vagy más színű, mint az üzletben található vagy a megrendelt.
A legtöbb lakkozott vagy fényezett felület fóliával bevont, hogy védje a felületet. Ezek a fóliák olyan pontosan vannak felragasztva, hogy első pillantásra fel sem tűnnek. Kérjük, óvatosan távolítsd el a fóliát.

4) A komódom inog, amikor kinyitom az ajtókat.
Sok komód és szekrény billenésgátlóval felszerelt. Építsd be ezeket a szerelési útmutatónak megfelelően. Biztonsági okokból a szekrényeket a falhoz kell rögzíteni. Ellenőrizd vízmérték segítségével, hogy a komód egyenesen áll-e (esetenként a bútordarabot alá kell támasztani).

5) A szekrényemnél a tolóajtó kiesik.
a) Ellenőrizd, hogy a tolóajtó szerelvényei (a görgők) a megfelelő futási pályára vannak-e beállítva.
b) Ellenőrizd, hogy a megerősítés fel van-e szerelve a felső szekrény alsó részére, mint ahogy az a szerelési útmutatóban szerepel.
6) A szerelvények hiányoznak.
A szerelvénycsomagok gyakran eldugott helyen találhatóak meg a csomagban. (hungarocell csíkok alatt, kartonlap alatt) A legtöbb szállító a „szerelési csomagot“, amelyben a szerelvények találhatóak, csak úgy jelöli, hogy a „szerelvények a csomagolásban vannak“. A kanapéknál a párnák többnyire az ágyneműtartóban, a lábak pedig nagyrészt a kanapé hátoldalán találhatóak meg. A ruhásszekrények szerelvényei gyakran a polcok alsó felére vannak felragasztva.
Előfordulhat, hogy a szállítás során a szerelvények beesnek különböző résekbe, ezért kérjük nézd át alaposan a csomagolást.

Hiányos csomagolás esetén kérlek vedd fel a kapcsolatot az érintett áruházzal, ahol a megrendelésed alapján ellenőrizni tudják hogyan és várhatóan mikor tudják pótolni a hiányzó elemeket illetve szerelvényeket. Áruházaink elérhetőségét itt találod.

7) Különböző belső polcok.
A ruhásszekrények belső polcainak rögzítése eltérő lehet, vannak fixen rögzítettek, melyek a stabilitást biztosítják, ezért kérjük mindig kövesd a szerelési útmutatást.

8) Tárolók nem nyithatóak megfelelően vagy nem funkcionálnak.
Ellenőrizd a sínek szerelési útmutatóját. (Balos és jobbos sínek felcserélődtek). Ellenőrizd, hogy megfelelően vannak-e rögzítve a furatkohoz a sínek.

9) Az ajtócsillapítók nem funkcionálnak megfelelően.
Nézd át a szerelési útmutatót, ha az ajtócsillapítók beállíthatóak, esetleg igazítsd hozzájuk az ajtókat.

10) Jótállás , szavatosság
A nálunk vásárolt bútorokat és egyéb termékeket 3 napon belül bontatlan, eredeti csomagolásban visszahozhatod. A megvásárolt termékekre 1 év jótállást és 2 év szavatosságot vállalunk. A 2 év szavatosságból 1 év a jótállási idő.

11) Mivel fizethetek?
Többféle fizetési mód közül választhatsz: bankkártya, készpénz vagy American Express hitelkártya.

12) Házhoz szállítás és szerelés
Házhoz szállítjuk a megrendelt bútoraidat és igény esetén össze is szereljük azokat.
Szállítási és szerelési költségeink Győrben
Szállítási és szerelési költségeink Budapesten és Budaörsön
Szállítási és szerelési költségeink Kecskeméten
Szállítási és szerelési költségeink Pécsett