Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak
haloszoba_boritokep


Kínálatunk hálószoba kategóriában

32 termék
Fel

Álmaid hálószobája

  • Hálószobabútorok különböző stílusirányzatban
  • Trendi boxspringágyak széles választéka
  • Hálszoba-szériák magas minőségben
  • Ágyak extra tárolóhellyel
  • Beléphető ruhásszekrények, egyedileg tervezhető ruhás- és sarokszekrények, melyek megfelelnek minden kívánságnak

Hálószoba-szett, széria vagy stílusmix?

A mömax hálószoba szériák különböző stílusban érhetőek el, így könnyedén megtalálhatod az ízlésednek megfelelőt. Szeretnéd a hálószobabútoraidat az ágytól kezdve a komódokon át a ruhásszekrényekig inkább a saját kedved szerint kombinálni és bővíteni? A mömax bútoraival mindez lehetséges! Ha pedig takarékosan szeretnéd megoldani a berendezést, válogass a hálószoba szettek közül! Teremts harmóniát hálódban, alakítsd a nyugalom szigetévé!
Haloszoba_program_katrin

Boxspringtól a kárpitozottig: álmaid ágya a mömaxnál!

Előfordulhat, hogy egyik napról a másikra új trend születik - mint például a boxspring ágyak. A szuper-kényelmes komfortcsoda már szinte elengedhetetlen része az otthonos hálószobáknak - a mömaxnál pedig többféle kivitelben és stílusban is kaphatóak. Egy dolog biztosan közös bennük: háromrészes, kényelmes, rugómagos felépítés.

 

Az elegáns megjelenésű kárpitozott ágyak vagy fa ágyak - tömör fából vagy fa dekorból különböző kivitelben - továbbra is a hálószobabútorok legkeresettebb darabjai.

 

A helytakarékos emeletes ágyak, heverők és az extra tárolórésszel rendelkező ágyak tovább bővítik a kínálatot. Tekintsd át ágyválasztékunkat itt.