Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak


Rendezd be konyhádat és étkeződet a segítségünkkel!

Tervezd meg velünk álomkonyhádat...

Amilyen különbözőek a konyhák, olyan nagy a választék a mömaxnál. Nálunk mindenki megtalálja álmai konyháját. Legyen az egy értékes konyhablokk, egy landhaus stílusú konyha vagy egy egyénre szabott , a kívánságaidnak megfelelő beépíthető konyha - szívesen adunk tanácsot és elkísérünk a megtervezéstől az összeszerelésig. A mömaxnál mindezek mellett megtalálod a számodra ideális elektromos készülékeket, tárolási lehetőségeket és számos berendezési funkciót és praktikát.
teaser-nobilia-express-logo-moemax

Konyhaválaszték

Óriási választék elérhető áron a mömaxnál!

Az álomkonyhád megvalósítása a mi küldetésünk! Válogass kedvedre a vidéki stílusos barátságos hangulatú konyha, a letisztult, modern designer konyha vagy a kényelmes lakókonyha között! A mömax konyha-szakértői segítenek megtervezni az álomkonyhádat az elképzeléseid szerint. Az álomkonyha tervezésénél természetesen mérvadó a ráfordítási költség és a hely - a végső döntésnél természetesen a te ízlésedet vesszük alapul.

 

Áruházainkban Nobilia és Express márkájú konyhákat tudsz kollégáinkkal megtervezni. Eldöntheted, hogy a két top márka közül melyik illik hozzád a legjobban. Konyhatervezőink segítségével az álomkonyhád megvalósítása gyerekjáték! A tervezéshez ne felejts el időpontot foglalni az áruházban!

teaser_nobilia-1

mömax-előnyök

Álmaid konyhája a mömaxtól

 • Óriási konyhaválaszték
 • Minden pénztárcához igazítható konyha
 • Energia-hatékony elektromos készülékek számos márka kínálatából
 • Praktikus berendezési elemek és tárolási lehetőségek
 • Konyhai tanácsadás szakemberek által
 • Rengeteg modern design-elem
 • Tervezéstől a kivitelezésig nálunk mindent megtalálsz

Mi az ideális választás? Konyhablokk vagy beépíthető konyha?

2grid-teaser-konyhablokk
2grid-teaser-beepitheto-konyha

A konyhablokk előnyei

 • elérhető áron kapható
 • raktárról elvihető
 • nem kell külön tervezni

 

Megvásároltad az első lakásodat, de nincs benne konyha? A mömax konyhablokkjaival nincs okod a kétségbeesésre! Elérhető áron tudod megvásárolni, több modell közül válogathatsz és akár raktárról is elviheted. A konyhablokkok esetében ugyan nem tudsz külön hozzáterveztetni elemeket, de mivel maga a konyhaösszeállítás már adott, időt tudsz vele megspórolni.

A beépíthető konyha előnyei

 • kívánságaid szerint tervezhető
 • széles választék, magas minőségű anyagok
 • legkorszerűbb technológiák

 

Egy beépíthető mömax konyhával egyszerűen megvalósíthatod álmaid konyháját. Legyen az egy letisztult designer-konyha, klasszikus stílusú landhaus konyha vagy egy tágas konyha főzőszigettel, a mömaxnál megtalálod az ideális konyhai megoldást az összes életszituációra rengeteg árkategóriában. A mömax szakképzett konyhatervezői készséggel állnak rendelkezésedre legyen szó már magáról a tervezésről vagy tanácsadásról. Egyeztess időpontot és kezdődhet a konyhatervezés!

Tárolóhely megoldások

Így tarts rendet álomkonyhádban

A konyhában különösen fontos a rend. Legalábbis szeretnénk minden a saját helyén megtalálni. Fogalmazhatunk úgy is, hogy nincs konyha elegendő hely nélkül. A mömaxnál számtalan lehetőséget találsz a tárhelyek kialakításához: evőeszközökhoz való tálcák, kifordítható sarokkosarak, kamraszekrények és felakasztható fűszertartó berendezések. Konyhatervező kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre a megfelelő tárolási módszerek kiválasztásában.
Einbauküche mit viel Stauraum günstig kaufen bei mömax.

Mia tipp

mmx-mia-tipp2

A különféle berendezési eszközökkel, módszerekkel egyszerűen lehet a személyre szabott konyhát még praktikusabbá tenni úgy, hogy mind megjelenésében, mind funkciójában egyedi stílusjegyeket hordoz magában. A felfüggesztett fűszeres szekrények például nem csak a fűszerek különböző színei miatt optimálisak, hanem extra helyet is biztosítanak, amikor szükséged van rájuk.


Konyhafelszerelés

Modern konyhafelszerelés a mömaxtól

Fiókok, polcok, munkalapok, konyha-hátsófalak és sok más: a mömax széles választékának köszönhetően egyszerűen választhatod ki már a konyha megtervezésekor, hogy milyen konyhafelszerelésekkel szeretnéd felpörgetni a konyhádat. Határod meg az igényeidet: sok konnektorra van szükséged, mert főzés közben a telefont is szeretnéd tölteni? Ebben az esetben gondolkodj süllyeszthető konnektorban. Esetleg szeretnél egy Wok-zónával ellátott főzőlapot? Írj egy kívánságlistát - a mömax csapata oda fog figyelni, hogy az igényeid szerint alakítsák ki a konyhát. Természetesen valamennyi főzéshez szükséges kelléket meg tudod vásárolni a mömaxban - a főzőedényektől a serpenyőkön át az elektromos kisgépekig akár online is. A mömax eszközeivel és a te főzőtapasztalatoddal semmi sem állhat többé az könnyed és kényelmes főzés élvezetének útjába.
Kochen wie die Profis mit den günstigen Kochfeldern von Mömax.
310 termék
Fel