Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Kínálatunk szekrény kategóriábanc2c1c2-ruhasszekreny-480

Ruhásszekrény:
praktikus tárolás

Az ideális ruhásszekrény legfontosabb követelménye: legyen sok tárolóhely. Széles választékunkban megtalálhatsz a nyílóajtós szekrénytől a tervezhető szekrényig többféle kivitelt és megoldást ruháid praktikus tárolására. A megfelelő belső elrendezéssel maximálisan kihasználhatod a szekrény adta lehetőségeket és még a szekrényed is könnyen átláthatóvá válik. Így nem kell olyan sokáig töprengened azon reggelente, hogy mit vegyél fel.

Ruhásszekrények

(22 termék)
Fel

Ruhásszekrények minden stílushoz & ízléshez

Minden hálószoba alfája és omegája az elegendő tárolóhellyel rendelkező ruhásszekrény, legyen az nyíló- vagy tolóajtós. Ha tervezhető szekrényrendszer mellett teszed le a voksod, igényeid szerint alakíthatod a tárolóhelyek számát és egészítheted ki praktikus felszerelésekkel.

c2c1c2-ruhasszekreny-980

Tárolás

Rend a lelke mindennek

Az évek során sok dolgot összegyűjt, felhalmoz az ember, amit el akar rejteni a szekrényben: a gyönyörű esküvői ruhát, a nagypapától örökölt kardigánt, a kutyasétáltatós meleg mackót és az otthoni "játszós" ruhát. Ne a tárolóhelyek számán spórolj, ha új szekrényt keresel! A mömax segítségével a szekrény belső tárhelyét maximálisan kihasználhatod és a legutolsó zokninak is biztosan lesz helye!


Előnyök

A mömax ruhásszekrények előnyei

  • Toló- és nyílóajtós valamint sarokszekrények széles választéka
  • Egyedileg tervezhető szekrények
  • Trendi kiegészítők, pl.: belső vlágítás, díszkeret, stb.
  • Modern alapanyagok
  • Elérhető árak, folyamatos kedvezmények

Ruhásszekrény típusok

Milyen típusú ruhásszekrény legyen?

Ez teljesen rajtad múlik: lehet egyszerű, önálló szekrény vagy egy komplett szekrényrendszer. A mömaxnál megtalálod azt a szekrényt, ami a legjobban illik a szobádba! Ha bármi kérdésed adódna keresgélés közben, áruházi kollégáink készséggel állnak rendelkezésdre.

Klasszikus nyílóajtós szekrény

Ez a típus a megszokott, klasszikus szekrények vonalát képviseli: a nyílóajtós szekrényeknek nagy ajtajai vannak és kifelé nyílnak. Így a belső elrendezéstől függően egy pillanat alatt átláthatod a szekrényed teljes tartalmát. Az ajtók miatt a ruhásszekrény több helyet vesz igénybe a szobában.

TOVÁBB

Modern tolóajtós szekrény

A név mindent elmond: a helytakarékos ajtók, melyeket jobbra és balra is el lehet tolni, segítenek még több helyet spórolni a szobádban. Sőt! Vannak tolóajtós szekrényeink, amelyek frontját te tervezheted meg!

TOVÁBB

 

Tágas sarokszekrény

A sarokszekrényekkel tényleg ki tudod használni az utolsó centimétert is a hálószobádban és a tárolóhelyek számát is kimaxolhatod. Az optimális tervezésnek és a személyre szabott tárolási opcióknak köszönhetően ebbe a szekrény típusba szinte biztosan belefér minden ruhád!

Gardróbszekrény

Mégis kinek ne tetszene egy külön gardrób, ahova belépve könnyedén átláthatod ruháidat és kiegészítőidet. Nem csak a tárolóhelyek számát növelheted, de exkluzív elrendezést és látványt varázsolhatsz vele.


mömax-tipp: felmérés

Ha már jól lemérted a helyet, az már fél siker: a szélesség mellett érdemes azt is lemérni, hogy milyen mély ruhásszekrény fér el nálad, valamint kalkuláld bele azt is, hogy ha nyílóajtós szekrény mellett döntesz, teljesen ki tudod-e majd nyitni az ajtókat. A tolóajtós szekrények sokkal "karcsúbbak" ebből a szempontból, mivel az ajtók kinyitásához nincs szükség még több helyre.


Felszerelés

Praktikus szekrénykiegészítők

Nem számít, hogy nyakkendőtartó vagy cipőspolc - a kívánságod nálunk valóra váltható. Modern kiegészítők, mint a praktikus szekrényvilágítás, ruhatartó rúd emelő vagy extra polcok teszik fel a pontot az i-re és segítenek a hétköznapi kényelem fokozásában.