Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Széleskörű

Szolgáltatásaink A-Z-ig

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

A mömax áruházakban készpénzben vagy bankkártyával is fizethetsz. A bútorokat akkor szállítjuk ki, ha a vételár 100%-ban kiegyenlítésre került.
3D tervezés

3D tervezés

A mömax konyhatervezővel gyorsan és egyszerűen előre megtervezheted álmaid konyháját. A 3D konyhatervezésről érdeklődj eladóinknál.
3D tervezés
Azonnal elvihető bútorok

Azonnal elvihető bútorok

A mömaxnál a bútorok jelentős része megtalálható raktáron és azonnal elvihetőek. Így nincs többé hosszas várakozási idő! Reggel bútort vásárolhatsz, délután beépíted és este már az új ágyadban fekhetsz. Így szórakoztató a bútorvásárlás!
Szállítás

Szállítás

Házhozszállítás vagy saját elhozatal? Választhatsz: új bútor vásárlása esetén elviheted új bútorodat saját magad vagy kérhetsz házhozszállítást. A mömaxnál autóbérlésre is van lehetőség, ha saját autód kicsinek bizonyulna.
Szállítás / szerelés

Szállítás / szerelés

Megrendelt termékeidet szívesen kiszállítjuk és össze is szereljük! Kedvezményes szállítási és szerelési árainkról áruházainkban érdeklődhetsz.
Árgarancia

Árgarancia

Ha ugyanazt a terméket 10 napon belül máshol kedvezőbb áron megtalálod, visszaadjuk az árkülönbséget!
Részletfizetés / finanszírozás

Részletfizetés / finanszírozás

Áruházainkban áruhitelre is vásárolhatsz bútorokat! Bővebb információt kérj eladóinktól!
Felmérési szolgáltatás

Felmérési szolgáltatás

A konyhának milliméter pontosan kell illeszkednie. A csatlakozásokat helyesen kell beállítani, a konyha falainak ferdeségét figyelembe kell venni, kiállásoknak és küszöböknek betervezettnek kell lenniük. Ez nem jelent problémát, hiszen szakembereink az üres konyhát az utolsó részletig felmérik. Ezután munkatársunk megtervezi álmaid konyháját. Így a főzés is szórakoztató lesz!
Szívesen segítünk!

Szívesen segítünk!

Kérdésed van termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és azonnal intézkedünk a kérdésedet illetően.
Kapcsolat
Hírlevél

Hírlevél

Aktuális kínálatok, a legújabb trendek, exkluzív akciók és ajánlatok. A mömax hírlevél birtokában így mindig informált lehetsz.
Feliratkozás