Gamer Corner

Gondolunk a játékok szerelmeseire is! Alakíts ki egy kényelmes és praktikus gamer sarkot magadnak otthonodban, ahová elvonulhatsz kikapcsolódni a hétköznapi gondok elől! A mömax áruházaiban és az online shopban megtalálhatod az alapfelszerelést a számítógéped és monitorok elhelyezéséhez. Gamer székeink nem csak modern megjelenésűek, de ergonomikus kidolgozásuknak köszönhetően akár több órát is eltölthetsz benne kényelmesen - persze nem szabad elfelejtened, hogy bizonyos időközönként kellj fel a gép elől egészséged érdekében! "Brandon" gamer székünk oldalában távirányítóval vezérelhető LED beépített világítást találhatsz, melynek még a színét is meg tudod változtatni.

Gamer asztalaink kialakításának köszönhetően a monitort szemmagasságban tudod elhelyezni, így nem kell folyamatosan lefelé nézned játék közben, ezzel is növelve a kényelmet. Kínálatunkban találhatsz monitorállvány nélküli asztalt is, így kedved szerint tudod variálni a magasságot a saját felszereléseddel. A gamer asztalok nyitott és zárt tárolórészeinek kombinációja impozáns megjelenést ad és a beépített LED világítással még menőbb az összhatás.
Tekintsd meg gamer asztal és szék kínálatunkat, próbáld ki áruházainkban a kiállított mintadarabokat vagy rendeld meg online!