Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

 

Kisteherautó bérlés

Vásárold meg nyugodtan a kinézett bútort, mi pedig biztosítunk számodra egy kisteherautót, hogy kényelmesen haza is tudd szállítani!

 

Ne tartson vissza a bútorvásárlás logosztikai kivitelezése! Béreld ki bátran a mömax kisteherautót  törzsvásárlóként akár 10% kedvezménnyel is! A bérlés folyamatával és kérdéseiddel kapcsolatban kérjük, keresd áruházi kollégáinkat telefonon vagy személyesen! A mömax áruházak listáját itt találod.

 

Amit tudnod kell bérlés előtt:

 

Amennyiben a megvásárolt bútort az MMXH Lakberendezési Kft. bérgépjárművével szeretnéd elszállítani akkor azt előre le kell foglalnod. Kérjük hívd fel az áruházat néhány nappal a számodra megfelelő szállítás időpont előtt, mivel a gépjárművek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. A bérleti díj 50.000,- Ft feletti vevőszerződéssel vásárolt termék szállítása esetén legfeljebb 25km futásig és 1 óra használati időig érvényes! Az áru kizárólag a teljes vételár kiegyenlítése után kerülhet csak elszállításra!

  • A gépjármű B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető
  • A bérléshez szükséges okmányokat hozd magaddal: személyi igazolvány, jogosítvány, lakcímkártya

Figyelem! Amennyiben áruvásárlási hitel segítségével vásároltad meg a terméket, a hitel összegének az MMXH Lakberendezési Kft. számláján a szállítás előtt jóvá kell íródnia.

 

A bérleti díj 50.000,- Ft feletti vevőszerződéssel vásárolt termék szállítása esetén legfeljebb 25km futásig és 1 óra használati időig az alábbiak szerint alakul:

  • egyszeri fix bérleti díj: 3.990Ft.

A fenti óradíj 1 óra bérlés esetén 25km futásig érvényes, majd minden további órára történtő bérlés esetében +25km futást tartalmaz (2 óra bérlés esetén tehát összesen 50km-t, 3 órás bérlés esetén összesen 75km-t, stb.) A bérleti díj óránként 3.990Ft.

 

Kilométer túllépés esetén: Amennyiben a fenti tartalmazott km túllépésre kerül, akkor bruttó 200Ft/km-es km túllépési díjat számolunk fel.

Időtúllépés esetén: A fenti bérleti díjon felül (előre nem jelzett) időtúllépés esetén 10.000Ft/óra időtúllépési díj fizetendő.

 

Szállítás előtt kérjük a bérleti szerződést töltsd ki és írd alá!

 

Minden olyan Bérlő, aki mömax Club Card kártyával rendelkezik, jogosult a Szerződésben rögzítetteknek megfelelő vásárlás esetén, a törzsvásárlói kártya felmutatásával 10% kedvezményre a bérleti összegből. Ez a kedvezmény a kilométer vagy az időtúllépési díjakra nem vonatkozik.

moemax-szolgaltatasok-2grid
moemax-torzsvasarloi-ajanlatok-2grid-millieu