Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Cégtörténet

Hogyan nőtte ki magát egy apró lakberendezési elképzelés sikersztorivá?
Itt megtudhatod...

A mömax sikertörténete

2002 tavaszán az XXXLutz vállalatcsoport vezetőségében megfogalmazódott az az ötlet, hogy egy teljesen új bútor és lakberendezési cikkek forgalmazásával foglalkozó üzletláncot hozzon létre, felrázva ezzel az osztrák bútorpiacot. A kezdeti projekt ma már valódi sikertörténetté fejlődött és 2003-ban Dornbirnban megnyitott az első mömax áruház. Az első áruházat gyors ütemben megvalósult eruházások követték nem csak Ausztriában és Németországban, hanem Magyarországon, Szlovéniában, Romániában és Horvátországban is. Ma már több mint 60 mömax áruház található meg Európa szerte.

Napjainkban

Továbbra is sikeresen

Összesen 8 különböző országban kínál a mömax magas minőségű szolgáltatásokat és előnyöket, melyek megkönnyítik a lakberendezést. Áruházaink kiváló tanácsadása és Online Shopunk széles választéka mellett vásárlóink rengeteg inspiráló ötletet találhatnak közösségi média felületeinken.

Jelenleg 10 mömax áruház várja Magyarország szerte a vásárlókat. Kettő Budapesten, további nyolc pedig vidéken.

Weiter erfolgreich

2017

mömax Online Shop Start

2017 szeptemberében elindítottuk a mömax Online Shopot, így vásárlóink kényelmesen, otthonról tudnak lakberendezési kiegészítőket és kisbútorokat vásárolni. Webshopunk kínálata folyamatosan bővül. Még ebben az évben szélesítettük kínálatunk skáláját a csak online elérhető termékekekkel.
Korb-2grid

2015

Magyarországi expanzió

2015 decemberében megnyitottuk az első budapesti áruházunkat, mely 7500 négyzetméteren mutatja be a legújabb lakberendezési trendeket. Ezt követően megindult az expanzió roham tempóban.
das_unternehmen_filiale_HH

2015

Mia, a "trend szelleme"

Mia, a "trend szelleme" a mömax jelképe, a jószívű háziszellem, aki pimaszkodva és elbűvölően kísért a lakásokban immáron Európa szerte. Mia megmutatja, hogyan lehet egy unalmasan berendezett lakást egy szempillantás alatt kellemes hangulatú, trendi otthonná varázsolni. Nem riad vissza a kevésbé hagyományos megoldásoktól sem, így a végeredménytől mindenkinek leesik az álla.
das_unternehmen_Mia

2013

Első magyarországi mömax áruház

Magyarországon az első mömax áruház 2013-ban nyitotta meg kapuit Győrben.
das_unternehmen_filiale_CY

2003

Az expanzió

2002-től kezdve további áruháznyitások történtek Ausztriában és Németországban, majd később Magyarországon és Szlovéniában is. Időközben 51 áruház kínált megoldásokat a modern otthonok berendezéséhez elérhető áron 6000-8000 négyzetméteren.
Die Expansion

2002

A cégalapítás

2002-ben az osztrák bútorpiac felrázására született elképzelés pár hónap alatt megvalósult. 2002 októberében nyitotta meg kapuit az első mömax áruház Dorbirnben, amely akkora sikert aratott, hogy 2003-ban már Németországban kezdett terjeszkedni a vállalat.
Die Gründung

Verantwortung für unsere Kunden
Verantwortung für unsere Mitarbeiter

Felelősség vásárlóink felé

Fontos számunkra, hogy vásárlóink számára jó áron megbízhatú szolgáltatást és teljeskőrű tájékoztatást nyújtsunk kellemes hangulatú környezetben.

Felelősség munkatársaink felé

Munkatársainknak számtalan lehetőséget biztosítunk a fejlődésre valamint a karrierépítésre.
Karrier oldal megtekintése