mömax áruházak és raktár

Bekezdés átugrása
14 áruház

Click & Collect - személyes átvétel

Rendeld meg online és vedd át áruházaink bármelyikében!

Rendeld meg pár kattintással a kiválasztott bútort vagy lakberendezési kiegészítőt és válaszd a személyes átvétel szállítási módot! Így megspórolod az áruházi látogatásra szánt időt és a házhozszállítási díjat is. Click and Collect szolgáltatásunk díjmentesen elérhető! A hozzád legközelebbi áruházat megtalálhatod áruházkeresőnkben (fentebb). A kiválasztott áruházra kattintva tájékozódhatsz az elérhetőségekről, nyitvatartási időről és útvonaltervet is készíthetsz. Csak online elérhető termékeinket is rendelheted személyes átvétellel bármelyik magyarországi mömax áruházban vagy a nagytarcsai központi raktárunkban. Kérdés esetén keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámok egyikén:

A legújabb lakberendezési trendek életnagyságban a mömax áruházakban

Látogass el áruházainkba és éld át az igazi mömax élményt! Az állandó kínálatunkban szereplő és szezonális termékeket berendezett lakásokban illetve mintaszobákban mutatjuk be, amelyekből rengeteg praktikus és trendi lakberendezési ötlet szerezhető. Megmutatjuk, hogy az egyes bútorok milyen kiegészítőkkel harmonizálnak, a lakáskiegészítő és dekorációs kínálatunkat pedig a legújabb színtrendeknek megfelelően állítjuk össze, amely évente kétszer teljesen megújul és mindig új inspirációkat nyújt a lakberendezés szerelemeseinek.

Minden mömax áruház kutyabarát!

Hozd magaddal négylábú barátodat is és barangoljatok együtt áruházainkban! A melegebb napokon kiskedvenced fel is frissülhet, kihelyezett itatótálainkban mindig friss vizet találtok! A nyugodt és kellemes vásárlói élmény érdekében kérjük, hogy indulás előtt olvasd el Kutyás házirendünket! Néhány fontosabb információ mielőtt elindulnátok:
  • Hozd magaddal az oltási kiskönyvet, mert a Házirend értelmében leellenőrizhetik kollégáink az áruház területén
  • Kutyusodat pórázon vezetve, amennyiben jelleme indokolja szájkosárral viheted be
  • A mozgólépcső használatakor fokozottan figyelj a kutyádra, hiszen kiemelt balesetforrás számukra! Mozgólépcsőn kutyát kézben kell szállítani!
  • Élelmiszert árusító és értékesítő helyiségekbe kutya nem léphet be!