Állólámpák

accessibility.listing.screenReader.filterbar

40 termék

40 termék
40-ból 40 termék látható

Otthonunk megfelelő megvilágítására érdemes odafigyelnünk, hiszen döntő szerepet játszik a tér hangulatának kialakításában. Az állólámpák különösen fontosak, miután ezen kiegészítők jó megválasztásával tudjuk igazán hívogatóvá tenni a helyiség légkörét. 

A sokoldalú és praktikus világítótestek bárhol használhatóak a lakásban, mivel könnyen áthelyezhetőek. A helyiség adott pontjának világítása mellett dekorációs elemként vagy stílusos kiegészítőként is alkalmazhatóak. A kellemes környezet kialakításához a megfelelő állólámpák a kínálatunkból egyszerűen beszerezhetőek. A döntés előtt érdemes néhány fontos szempontot mérlegelni.

Az állólámpák jól igazíthatóak a meglévő környezethez. Könnyű mozgathatóságuk okán bármikor áthelyezhetőek egyik helyiségből a másikba. Az ideális modellek kiválasztásához áruházaink kínálatában találsz rengeteg világítótestet. Akár új otthonod berendezéséhez keresed a megfelelő világítást, vagy csak egy új kiegészítőre van szükséged, válogass bátran lámpa kínálatunkból!

Állólámpa - milyen típusok léteznek?

Az állólámpák többsége a padlóra helyezett, hosszú, függőleges tartóra szerelt fényforrás, mely elsősorban helyi megvilágításra alkalmas. A változatos formájú és anyagú modellek között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az egy-két égővel rendelkező lámpák többsége a plafont világítja meg, így adva intim hangulatot a tér egy részének.

A fogókaros állólámpák előnye, hogy több égővel rendelkeznek, amelyek külön-külön is állíthatóak, így olvasáshoz vagy helyi megvilágításként is alkalmazhatóak. Praktikus megoldást kínálnak azok számára, akik a fotelban ülve szeretnének elmélyülni egy jó könyvben sötétedés után. Az egyesével is kapcsolható és sok esetben fényerősség-szabályozóval ellátott modellek funkcionalitása nem kérdéses.

LED világítással

Az energiatakarékosság jegyében számtalan állólámpa készül LED fényforrással. Az olcsó üzemeltetés és a hosszú élettartam garantált ezeknél a modelleknél. Vannak állólámpák, melyek a dekorációt kiegészítve működnek, így színes LED lámpáik váltakozó fénye felüdítő látványt nyújt a nappaliban vagy a hálóban egyaránt.

Az apró LED fénysorral készült állólámpák többféle fehér színárnyalata közül kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. A meleg és lágy fehér szín megnyugtat és ellazít, míg a hidegebb árnyalat elsősorban az élesebb látást biztosítja.

A helyiség dizájnjának kiegészítéseként


Azok az állólámpák, melyek elsősorban dekorációs célokat szolgálnak, inkább a dizájn részét képezik, mint világítótestként funkcionálnak. Ilyenek többek között a hangulatfényt produkáló, fémvázas, áttört mintázatú textillel bevont lámpák, melyek csodás látványukkal nyűgözik le a hozzánk betérőket. A felkapcsolt világítás sejtelmes fényt varázsol a szobába, mintázatának árnyéka játékosan rajzolódik ki a falakon.

Hasonlóan csak a díszítés részeként használjuk a négyszögletes fém vázat, melyre LED szalagok kerültek felerősítésre. A lábkapcsolóval ellátott modell valójában stílusos kiegészítője a helyiségnek, inkább irány- és hangulatfényként szolgálhat.

Egyszerű megrendelés

Miután sikerült választanod a széles kínálatból, az online rendelés menete egyszerű. A termékleírás alatt található, zöld “Kosárba” gombra kattintva indíthatod el a folyamatot, mely során személyes adataid, a fizetési mód megadása mellett eldöntheted, hogy házhoz szállítással kéred a terméket vagy üzleteink egyikében magad veszed át a lámpát.

Az aktuális készletről informálódhatsz a termékleírás alatt, ahol megtudhatod, hogy az általad preferált üzletben van-e éppen a kiválasztott állólámpából.