Állótükör

accessibility.listing.screenReader.filterbar

15 termék

15 termék
15-ból 15 termék látható

A reggeli készülődés utolsó fázisaként biztosan Te is megnézed magad a tükörben. A teljes alakot állótükörben lehet a legjobban megfigyelni. A praktikus, kis méretű kozmetikai állótükör pedig segít az arctisztításban, sminkelésben, borotválkozásban. 
A megfelelően pozícionált tükrök használatával világosabbá varázsolhatjuk a teret és hangsúlyossá tehetjük a helyiség egy részét. A különböző stílusú modellek segítségével eltérő hangulatot hozhatunk létre. Széles kínálatunkban megtalálja mindenki a számára legmegfelelőbb állótükröt. Válogass kedvedre és találd meg az igazit!

A lakás berendezésének szerves részét képezik a tükrök, melyek között találunk falra szerelhető, álló, kihúzható, dönthető változatokat is. Kínálatunk hatalmas, így az otthoni dekorációhoz stílusos kiegészítőként könnyen beszerezhetsz néhány tükröt. A választás előtt gondold át a fontos tényezőket, mint például a hely mérete, ahová a kiegészítő kerül, vagy a berendezés hangulata, amihez igazodnia kell a választott modellnek.

Dekoratív és funkcionális

Az állótükör elhelyezésének módja függ attól, mely helyiségben szeretnénk alkalmazni. A nappaliban főként a dekoráció részeként használhatjuk, és olyan terek kitöltésére is megfelel, melyek haszontalannak tűnhetnek. Ilyen például a légkondicionáló alatti terület, amely így már új funkciót kap. 
A tükör visszatükrözi a vele szemben elhelyezett tárgyakat, így jó megoldást kínál arra, hogy a szűk előszoba fényesebbé és nyitottabb hatásúvá váljék. A teljes alakot megmutató tükrök elsősorban a hálószobában vagy a gardrób helyiségben használhatóak funkcionálisan, hiszen az öltözködés után itt tudjuk igazán felmérni, hogy szettünk megfelelően összeállt-e.

A biztonság az első

Az állótükör kényes kiegészítő, hiszen óvatosan kell tisztítani, arrébb helyezni, nehogy eltörjön. Általában lábakon áll vagy saját kerete tartja meg, de egyes modellek falra rögzítésére is van lehetőségünk, mely akkor praktikus, ha fix helyén nem kívánunk változtatni. Biztonságunkat is garantálja a falra szerelt változat, mivel így nem kell tartanunk attól, hogy eldől, ha véletlenül meglökjük. 
A nagyobb méretű, keretes tükröket a falnak döntve is használhatjuk, de ebben az esetben nagyon oda kell figyelnünk a helyiségben való közlekedésre. Kisgyermekes családok és háziállattartók számára javasolt a rögzített modellek használata.

Kozmetikai állótükör

A kisebb méretű, de önmagát megtartó kozmetikai állótükör szinte valamennyi fürdőszobában megtalálható. A hölgyek sminkasztalának is kiemelt eleme, hiszen a tökéletes arc enélkül a praktikus kiegészítő nélkül nem készülhet el. Gyakran készülnek a kozmetikai tükrök két oldallal, melyek egyik felén normál tükröződést tapasztalunk, míg a fordított oldalon nagyítós tükör kap helyet. Ez kiváló lehetőséget nyújt a pórusok tisztítására, apróbb elváltozások eltüntetésére.
A kis tükrök többsége dönthető és egyes modellek a falra is rögzíthetőek, sőt akár kihúzható, ruganyos karral rendelkeznek, így még közelebbről szemlélhetjük arcbőrünket, szemünket. A fürdőben használt változatok általában műanyag vagy krómozott kerettel készülnek, míg a hálószobai sminkasztalra kerülő darabok kényesebb anyagú rámával kerülnek forgalomba.

A rendelés menete

Miután megtaláltad az igényeidhez passzoló kiegészítőt, nincs más dolgod, mint a termékleírás mellett található zöld “Kosárba” gombra kattintva elindítani a megrendelést. Ennek menete pofonegyszerű, hiszen a személyes adatok, fizetési mód megadását követően már csak azt kell eldöntened, hogy személyesen veszed át a terméket áruházaink egyikében, vagy házhoz szállítással kéred azt otthonodba.