Baba- & gyerekszoba

accessibility.listing.screenReader.filterbar

101 termék

101 termék
101-ból 60 termék látható

Kihívást jelenthet a baba- és gyerekszoba berendezése. Minden szülő olyan helyet szeretne teremteni csemetéinek, ahol a funkcionalitás mellett szórakoztató és megnyugtató környezetben növekedhet gyermeke.
A bútorok, falszínek és dekorációk, valamint a játékok összeválogatása nagy feladat, a vásárlás előtt érdemes jól átgondolni, mit, mivel párosítunk majd össze. A különböző elfoglaltságnak kialakított terek, mint például az alvórész, a játszószőnyeg és a mini asztal szett egységes stílusa ad tökéletes keretet a szobának.

Gyermekeink egészséges fejlődésének alapja a biztonságot nyújtó otthon megléte. Emellett pedig egy saját kuckó, ahol elmélyülten játszhatnak a játékaikkal, nyugodtan pihenhetik ki a nap fáradalmait. Kínálatunkban szinte minden bútor és kiegészítő megtalálható, ami csecsemőkortól egészen a tinédzser korig kiszolgálja a gyermekek igényeit.

Kényelmes és nyugodt alvás

A gyermek neurológiai fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. A gyerkőcök szívesebben töltik az éjszakát egy hangulatos fekvőhelyen. A színes vagy különleges formájú ágykeret használatával könnyebben tudjuk lefekvésre ösztönözni a srácokat. Nagy méretű párnákkal még kényelmesebbé tehetjük a szundikálást.
Napközben az ágyneműt praktikus, ágy alatti ágyneműtartóba pakolhatjuk, sőt, nagyobb gyerekek már maguk is elvégezhetik ezt a feladatot, ezzel is rendet és rendszerességet tanulhatnak. A legkisebbek számára készült rácsos kiságyak között találunk olyan modellt, mely a gyerkőc igényeit hosszabb ideig kiszolgálja, mivel több fokozatban állítható magasságú.

Baba- és gyerekszoba elemei

A családba érkező újszülött szobájának kialakítására mindenki nagy gondot fordít. A rácsos ágy beszerzése mellett számtalan bútor kerülhet még a helyiségbe. A pelenkázó nélkülözhetetlen része a napi rutinnak, így érdemes olyan darabot beszerezni, mely sok tárolóval rendelkezik. Ezáltal nem kell, hogy a babát egy pillanatra is magára hagyjuk, rögtön kéznél lesz a pelenkázás minden kelléke.
A nagyobb gyermekek napközbeni elfoglaltságának helyszínéül szolgálhat a kis méretű asztal és hozzá illő székek. Itt olvasgathatnak, színezhetnek vagy építőkockával játszhatnak kedvükre. Az uzsonna is finomabb, ha saját kuckójukban fogyaszthatják el.

Praktikus kiegészítők

A baba- és gyermekszoba nem lesz teljes néhány célszerű kiegészítő használata nélkül. Ilyen többek között az éjszakai fény, amely segítségével a csöppségnek nem kell a vaksötét szobában megébrednie éjjel. Ezek az eszközök az éjjeli lámpákhoz képest ugyan kisebb fényforrást biztosítanak, azonban kellően bevilágítják a helyiség sötét sarkait és az ajtóhoz vezető utat.
Kisgyermekként mindannyiunk számára örömteli pillanatot jelentett, amikor édesanyánk az ajtófélfán húzta a strigulát, ezzel mérve növekvő testmagasságunkat. Még évek múltán is ott volt mementóként gyermekkori fejlődésünk mérőléce. Napjainkban már modern, vidám mintákkal dekorált magasságmérőn tudjuk bejelölni a gyerkőc testmagasságának változását.

A rendelés menete

Szinte gyerekjátéknak mondható a kiválasztott termékek megrendelése, hiszen csak a termékleírás mellett található zöld “Kosárba” gombra kell kattintanod és az egyszerű folyamaton végighaladva megadnod személyes adataidat. Amennyiben a csomagküldést választod, akkor a szállítási címet beírva azonnal tájékozódhatsz a termék érkezésének körülbelüli idejéről. Lehetőség van egyes árucikkek személyes átvételére is az általad preferált boltunkban. A aktuális készletinformációkat szintén a termékleírás mellett találod.