Barkács

accessibility.listing.screenReader.filterbar

391 termék

391 termék
391-ból 60 termék látható

Az otthonunkban felmerülő kisebb-nagyobb javítások, karbantartások elvégzéséhez érdemes néhány barkácseszközzel rendelkeznünk. A leggyakrabban használatos szerszámok, mint például a csavarhúzó vagy a létra, jó, ha mindig kéznél vannak. Kínálatunkban a barkács munkákhoz szükséges minőségi kiegészítők többféle változatát találod, akár hobbi célokra vagy profi munkavégzéshez keresel eszközt.

Bár a legtöbben a ház körül előforduló javításokkal szakembert bíznak meg, mégis jó hasznát vehetjük a barkácseszközöknek otthonunkban. Gondoljunk például a mennyezeti égő cseréjére, amelyhez egy masszív létra mindenképpen szükséges. A barkácstermékek, mint például a minőségi kéziszerszámok, szintén olyan praktikus kiegészítők, melyek bármikor szükségessé válhatnak.
Mindezek tárolását is könnyen megoldhatod a szerszámosládák, csavartartók és egyéb rendszerezők használatával. Válogass kedvedre kínálatunkból, hogy a szabadidődben végzett barkács tevékenység élvezet legyen és ne nyűg.

Barkács készletek, melyekben mindent megtalálsz


Egy szimpla szerszámkészlet, melyben megtalálhatóak a csillag vagy lapos fejű csavarhúzók, néhány imbuszkulcs, esetleg csavarkulcs csomag, bárkinek hasznos lehet. Az olyan mindennapos javítgatásokhoz, mint a meglazult kilincs újracsavarozása vagy egy újonnan vásárolt bútor összeszerelése nem kíván szakembert, mégis szükséges hozzá néhány eszköz.
Egy csavar ki- vagy becsavarására használhatunk kéziszerszámot, de az elektromos vagy akkumulátoros változat kényelmesebb és gyorsabb munkát biztosít. Azok számára, akik az otthoni barkácsolást hobbiként élik meg, még komolyabb eszközök állnak rendelkezésre. A rezőgcsiszoló vagy a hőlégfúvó speciális feladatok ellátására képes, profi minőségben tudunk ezekkel dolgozni.

A tárolás


A meglévő eszközök rendszerezett tárolására alkalmas szerszámosládákban rengeteg tárgy elfér. A nagyobb gépeket érdemes horganyzott polcon, külön dobozokba elpakolni, viszont a többféle csavarhúzót, sniccert, mérőszalagot és egyéb kis méretű eszközt elraktározhatjuk a masszív műanyag tárolókban.
A garázsban vagy kerti tárolóban berendezett szerszámoskamra kiegészítői lehetnek a különböző méretű, falra fúrt csavartartó dobozok. Ezekben ömlesztve tárolhatjuk a kisebb barkácseszközöket, kiegészítőket.

Festés házilag


A legtöbben még mindig maguk végzik otthonuk időközönkénti tisztasági festését, ehhez számtalan eszközt kínálunk üzleteinkben. Az ecsetkészletek tartalmazzák mindazokat a különböző célra használható szerszámokat, melyekkel a speciálisan megközelíthető sarkokat vagy például a fűtéscsöveket festhetjük le.
A festőhengerek többféle anyaga eltérő felületek festésére alkalmas. Akkor válasszuk a szivacsból készült modelleket, ha egy bútort vagy faelemet kívánunk lelakkozni, míg a sík falfelületek egyenletes lefestéséhez a teddy, jobb minőségű műszálas henger alkalmazható.

A megrendelés menete


Webáruházunkból történő rendelés menete egyszerű folyamat, mely azzal kezdődik, hogy a kiválasztott termék leírása mellett található zöld “Kosárba” gombra kattintasz. Ezt követően személyes adataid és a fizetési mód megadása után kiválaszthatod, hogy házhoz szállítást kérsz vagy személyesen, üzleteink egyikében kívánod átvenni rendelésed.
Az áruházban történő átvételnek nincs plusz költsége, és az aktuális készletinformációról is tájékozódni tudsz a termékleírás felületén, így eldöntheted, mely üzletünkben veszed át a választott barkácsterméket.