Bejelentkezés

Bejelentkezés

Már rendelkezem mömax fiókkal


Elfelejtetted a jelszavadat
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Gyakran Ismételt Kérdések

Tipp: Soha ne bontsd ki egyszerre a csomagot, mert így könnyen eltévesztheted a megfelelő sorrendet.

Egyszerre csak egy csomagot nyiss ki és a bútorokat a szerelési útmutató szerint szereld össze. Csak akkor dobd ki a dobozokat és az egyéb csomagolást, ha már minden össze lett szerelve.
Így elkerülhető az, hogy a „Fontos“ jelzésűeket, mint szerelvényeket, kis facsavarokat stb. kidobd.

1) A szekrényemnél vagy a komódomnál nem illeszkednek megfelelően az ajtók.
A többajtós szekrények és komódok hajlított pántokkal és rejtett zsanérokkal rendelkeznek. Kérjük, ellenőrizd, hogy a zsanérok és pántok nem lettek-e felcserélve. Ellenőrizd vízmérték segítségével, hogy a szekrény egyenesen áll-e (esetenként a bútordarabot alá kell támasztani). Állítsd be a szerelvényeket a szerelési útmutatónak megfelelően.

2) A komódomnál egy nagy rés található az ajtó fölött vagy alatt.
Első pillantásra, a furatok az ajtók mindkét oldalán azonos távolságra helyezkednek el. Azonban nem mindig ez a helyzet. Gyakran adódhatnak kisebb különbségek. Egyszerűen fordítsd meg az ajtót.

3) A lakkozott front karcos, hólyagos, vagy más színű, mint az üzletben található vagy a megrendelt.
A legtöbb lakkozott vagy fényezett felület fóliával bevont, hogy védje a felületet. Ezek a fóliák olyan pontosan vannak felragasztva, hogy első pillantásra fel sem tűnnek. Kérjük, óvatosan távolítsd el a fóliát.

4) A komódom inog, amikor kinyitom az ajtókat.
Sok komód és szekrény billenésgátlóval felszerelt. Építsd be ezeket a szerelési útmutatónak megfelelően. Biztonsági okokból a szekrényeket a falhoz kell rögzíteni. Ellenőrizd vízmérték segítségével, hogy a komód egyenesen áll-e (esetenként a bútordarabot alá kell támasztani).

5) A szekrényemnél a tolóajtó kiesik.
a) Ellenőrizd, hogy a tolóajtó szerelvényei (a görgők) a megfelelő futási pályára vannak-e beállítva.
b) Ellenőrizd, hogy a megerősítés fel van-e szerelve a felső szekrény alsó részére, mint ahogy az a szerelési útmutatóban szerepel.
6) A szerelvények hiányoznak.
A szerelvénycsomagok gyakran eldugott helyen találhatóak meg a csomagban. (hungarocell csíkok alatt, kartonlap alatt) A legtöbb szállító a „szerelési csomagot“, amelyben a szerelvények találhatóak, csak úgy jelöli, hogy a „szerelvények a csomagolásban vannak“. A kanapéknál a párnák többnyire az ágyneműtartóban, a lábak pedig nagyrészt a kanapé hátoldalán találhatóak meg. A ruhásszekrények szerelvényei gyakran a polcok alsó felére vannak felragasztva.
Előfordulhat, hogy a szállítás során a szerelvények beesnek különböző résekbe, ezért kérjük nézd át alaposan a csomagolást.

Hiányos csomagolás esetén kérlek vedd fel a kapcsolatot az érintett áruházzal, ahol a megrendelésed alapján ellenőrizni tudják hogyan és várhatóan mikor tudják pótolni a hiányzó elemeket illetve szerelvényeket. Áruházaink elérhetőségét itt találod.

7) Különböző belső polcok.
A ruhásszekrények belső polcainak rögzítése eltérő lehet, vannak fixen rögzítettek, melyek a stabilitást biztosítják, ezért kérjük mindig kövesd a szerelési útmutatást.

8) Tárolók nem nyithatóak megfelelően vagy nem funkcionálnak.
Ellenőrizd a sínek szerelési útmutatóját. (Balos és jobbos sínek felcserélődtek). Ellenőrizd, hogy megfelelően vannak-e rögzítve a furatkohoz a sínek.

9) Az ajtócsillapítók nem funkcionálnak megfelelően.
Nézd át a szerelési útmutatót, ha az ajtócsillapítók beállíthatóak, esetleg igazítsd hozzájuk az ajtókat.

10) Jótállás , szavatosság
A nálunk vásárolt bútorokat és egyéb termékeket 3 napon belül bontatlan, eredeti csomagolásban visszahozhatod. A megvásárolt termékekre 1 év jótállást és 2 év szavatosságot vállalunk. A 2 év szavatosságból 1 év a jótállási idő.

11) Mivel fizethetek?
Többféle fizetési mód közül választhatsz: bankkártya, készpénz vagy American Express hitelkártya.

12) Házhoz szállítás és szerelés
Házhoz szállítjuk a megrendelt bútoraidat és igény esetén össze is szereljük azokat.