Fali lámpák

accessibility.listing.screenReader.filterbar

72 termék

72 termék
72-ból 60 termék látható

A fali lámpák nemcsak fényforrások, hanem elegáns és kreatív kiegészítői a helyiségnek. A modern minimalista dizájntól kezdve egészen a klasszikus stílusig számtalan variáció található meg kínálatunkban. Legyen szó a nappali, a háló vagy akár egy irodai tér kialakításáról, a különböző méretek és formák között bárki megtalálhatja az ízléséhez és a meglévő berendezéshez igazodó fali lámpát.

A fenntarthatóság jegyében az energiatakarékos, LED fényforrások szintén kaphatóak a kínálatban. A fali lámpák segítségével az egyszerű megvilágításon túl kifejezhetjük kreativitásunkat és egyéniségünket.

A fali lámpák a helyiség teljes megvilágítására és helyi fényforrásként is alkalmazhatóak. A jól megválasztott és elhelyezett lámpákkal teljesen új funkciót adhatunk a térnek. Például a képvilágítással csak az adott területre helyezzük a fókuszpontot, míg a mennyezetre szerelt spotlámpákkal egyes területeket tudunk jobban bevilágítani. Otthonod tökéletes fényforrásainak kiválasztásához javasoljuk, hogy nézd meg teljes világítás kínálatunkat, így biztosan dekoratív összhangot tudsz létrehozni az egyes helyiségek között.

A fali lámpák változatai

Az eltérő igények miatt többféle fali lámpa kapható a boltokban. A klasszikus, egykaros modelleket általában az előszobában vagy a hálószobában az ágy fölé helyezzük. Ezek a helyi világításra összpontosító lámpák csak egy adott területet világítanak meg.

A többkaros spotlámpák esetében a lámpafejek önállóan állíthatóak, így a tér egy-egy részét képesek megvilágítani. Bár általában egyszerre tudjuk valamennyit fel- és lekapcsolni, mégis fókuszáltabb a világító erejük a helyiség adott pontjaira. A legtöbb ilyen lámpa a mennyezetre és az oldalfalra is felhelyezhető.

Kültéri vagy beltéri használatra

A fali lámpák különböző funkcióikkal alkalmasak arra, hogy kültéren is használhatóak legyenek. A napelemes vagy vezeték nélkül készült világítótestek segítségével olyan területeket is bevilágíthatunk, melyek korábban a kiépített elektromos hálózat híján sötétségbe borultak.

A mozgásérzékelővel kiegészített lámpák hasznos elemei a hátsó kertnek vagy a bejárati kapu előtti térnek, hiszen ezek használatával az éjszakai hívatlan látogatókat tudjuk észlelni. Mindemellett pedig a sötétben mi is könnyen ki- és bejutunk otthonunkba. A kültéren alkalmazott eszközöknél mindig ügyeljünk arra, hogy vízállóságuk elegendő legyen a csapóeső vagy közvetlen nedvesség okozta károsodás ellen.

Hangsúlyos részletek

Otthonunk bizonyos részeinek kiemelésére jó lehetőséget kínálnak a fali lámpák. A kecses, vékony formájú világítótest többek között alkalmas lehet a fürdőszobai tükör vagy a nappali kiemelt festményének, fotójának megvilágítására. A fényt pontosan oda irányíthatjuk, ahol a fontos elemet ki szeretnénk emelni.

Bár kevésbé kiemelt terület, de mégis fontos a helyi megvilágítás olyan területeken, ahova kevés természetes fény jut. Ilyenkor érdemes a vezeték nélküli, könnyen felszerelhető, ultrafényes, LED égőkkel szerelt lámpákat választanunk. A pince, garázs, lépcsőfeljáró vagy a szekrény mélye szinte fényárban fog úszni, ha ezt a fajta fali lámpát választjuk.

Egyszerű megrendelés

Miután sikerült választanod a széles kínálatból, az online rendelés menete egyszerű. A termékleírás alatt található, zöld “Kosárba” gombra kattintva indíthatod el a folyamatot, mely során személyes adataid, a fizetési mód megadása mellett eldöntheted, hogy házhoz szállítással kéred a terméket vagy üzleteink egyikében magad veszed át a lámpát.

Az aktuális készletről informálódhatsz a termékleírás alatt, ahol megtudhatod, hogy az általad preferált üzletben van-e éppen a kiválasztott fali lámpából.