Grillezés

accessibility.listing.screenReader.filterbar

78 termék

78 termék
78-ból 60 termék látható

Grillezés

A mömaxnál megértjük azt is, ha abba a típusba tartozol, aki nyáron kiköltözik a kertbe, és ott tölti szinte az egész évszakot. 

A nyár elejétől késő őszig húzódó grillszezon nemcsak az evésről szól, inkább családi és baráti program, összejövetelek középpontja. Veled is biztosan előfordult már, hogy amikor beesteledett, és végre leültél pihenni a kertben, megjelent a család apraja-nagyja. Vagy átjött a szomszéd, megérkeztek a barátok minden előzetes megbeszélés nélkül. Ilyenkor csak kapcsold be a grillt, elő a hússal, zöldségekkel, friss kenyérrel, és indulhat is a sütögetés és beszélgetés.

Milyen grilltermékeket találsz a Grillezés kategóriában?

Itt minden, grillezéshez szükséges eszközt megtalálsz akkor is, ha csak kiegészítőket keresel, de akkor is, ha most vásárolsz grillkocsit. Ebbe a kategóriába csoportosítottunk a legkisebbtől a legnagyobbig minden grillfelszerelést. 

Az apró, de fontos kiegészítők között találhatsz olyanokat, mint a grillgyújtó kockák, grillgyújtó folyadék vagy a lávakő és grillbrikett. Ha begyújtottad a grillt, az előkészített húshoz, halhoz és zöldségekhez szükséged lesz grillnyársra és sütőrácsra. De találsz itt öntöttvas sütőlapot és bordázott lapot is, ha épp azt kedveled. 

Na és, ami a legfontosabb: faszenes, gázzal működő és elektromos grillek között keresheted meg a neked leginkább tetszőt. De ha a családod vagy a vendégsereg inkább a hagyományos, magyaros ételeket kedveli, akkor bográcsállvány és bogrács is akad kínálatunkban.

Amikor már sül a hús, a hal, a zöldség, érdemes megfordítani: ehhez találsz itt grillcsipeszt és húsvillát is. Ha profinak vallod magad, nézd meg a grillező készletet, amit stílusos tároló bőröndbe csomagolva vásárolhatsz meg. Így akár a nyaralásra is magaddal viheted.

Hogyan válassz grillterméket?

Ha belépsz a kategóriába, ott a termékek képeit láthatod ablakokban. Az ablakok felett helyezkednek el a szűrők, és egy legördülő menü segít abban, hogy kiválaszthasd a megfelelő szempontot. Az ablakokban a termékek képe alatt találod az árat, valamint a termék nevét, a kép fölött pedig egy szívecskét. Ha még nem végleges a döntésed, a szívecskével kedvenceid listájára teheted. 

A képekre kattintva egy új oldalon, nagyobb méretben is láthatod adott grillterméket. Vannak olyan eszközök, amelyekhez több kép is tartozik. Ezeket végigkattintva több oldalról is meggyőződhetsz róla, megfelel-e az igényeidnek.

A grillezés utáni teendőkben is számíthatsz ránk!

Az árucikk megvásárlását követően hamarosan már élvezheted is a nyáresti grillezést, a finom vacsorákat és az estébe nyúló beszélgetéseket.

Azonban ne feledkezz meg a grilleszközeid karbantartásáról sem! Webáruházunkban ehhez is megtalálsz mindent!