Háztartás

accessibility.listing.screenReader.filterbar

240 termék

240 termék
240-ból 60 termék látható


Mindennapi életünk megkönnyítéséhez, a háztartás rendben tartásához szükséges eszközöket kínálunk vásárlóinknak. A kényelmet, hatékonyságot és tisztaságot biztosító termékek használatával tökéletes rendet teremthetünk otthonunkban.
A kellékek, melyek praktikus módon segítik a házimunkát, mindannyiunk számára nélkülözhetetlenek. A takarításhoz, mosáshoz és tisztításhoz szükséges valamennyi kiegészítő megtalálható üzleteinkben, így a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésre a rendrakáshoz. 

Sok háziasszony számára a háztartás vezetéséhez szorosan hozzátartozó feladatok, mint például a takarítás, egyáltalán nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaik közé. A nyűgnek tartott munkán mielőbb túl szeretnének lenni, ehhez biztosítunk kínálatunkban minőségi takarítóeszközöket, melyek használatával percek alatt rendet varázsolhatnak otthonukban. Az olyan modern eszközök, mint a mikroszálas törlőkendő, az akkumulátoros ablaktisztító megkönnyítik a nehéznek és hosszúnak tűnő feladatokat is.

Ragyogó csaptelepek


A fürdőszoba tisztításának egyik leglátványosabb része a csaptelepek fényessé tétele. A vízkő és szappanmaradék eltávolításához többféle vegyszer is használható, de rengeteg házi praktika is ismert. Ezek közül az egyik, melynek segítségével ragyogóan tisztává válik a csaptelep és zuhanyrózsa, ha egy műanyag zacskóba hígított ecetet öntünk, majd ezt rákötjük a tisztítandó felületre.
Alig 10-15 perc után a nylon eltávolítható és a fémes felületek csodásan csillogóvá válnak. A tisztítószerek hasonlóan hatékonyan képesek eltávolítani a foltosodást és emellett a baktériumoktól is megszabadítják a fürdőszobát.

A háztartás rendben tartásához


A csillogó padlóra lépve a frissesség és tisztaság érzése fog el bennünket. A felmosáshoz különböző eszközök állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálja a számára leginkább kézre álló megoldást. A kicsavarókosaras felmosószett például tartalmazza a felmosófejet, nyelet és vödröt is, így már csak a víz és a tisztítószer hiányzik a makulátlan tisztasághoz. Egyes segédeszközök cserélhetőek, mint a mop, így bármikor új pótfejet tehetünk a nyélre. 
Az otthonunk tisztítása közben önmagunk védelmére is fordítsunk figyelmet, így használjunk gumikesztyűt az olyan felületek takarításához, mint a wc-kagyló. A különböző méretű kesztyűk között biztosan Te is megtalálod a kézméretedhez megfelelőt.

Bútorápolás


A lakásban található bútorok tisztán tartása szintén fontos feladata a háziasszonyoknak. A szövetekben megbújó porszemek és szennyeződések eltávolítására többféle bútorápoló készítmény szerezhető be kínálatunkból.
A különböző bevonatok eltérő vegyi tisztítást igényelnek, így a bőr bútorokhoz és a szövetekhez más tisztítófolyadék használatos. A méhviasz alapanyagú bútorápoló a kezeletlen tömörfa felületekkel valódi csodát tesz.

Egyszerű megrendelés

Miután már kiválasztottad a megfelelő terméket, melyet a háztartás rendben tartására használhatsz, egyszerűen nyomd meg a termékleírásban található zöld “Kosárba” gombot, majd haladj végig a megrendelés menetén. A személyes adataid és a fizetési mód megadását követően azt kell eldöntened, hogy házhoz szállítással kéred a termék postázását, vagy személyesen, üzleteink egyikében veszed át. A termékleírás mellett megtalálható az áruházi készletinformáció, melyből rögtön tájékozódhatsz arról, hogy az általad választott üzletünkben átvehető-e a kiválasztott árucikk.