Kanapék

A kanapék minden nappali díszei, melyek pihenésre, olvasásra, vendégfogadásra vagy épp a tévé előtti szunyókálásra alkalmasak. A nappali bútorainak kiválasztásánál vegyük figyelembe a szoba hangulatát, méreteit, és egy olyan darabba fektessünk be, mely hosszú évekig kiszolgálja a családot.
Bár mindannyian különbözőek vagyunk, így más szempontok a fontosak a kanapé kiválasztásánál, alapvetően a kanapé ülőfelületével szemben elvárás, hogy kényelmes és hívogató legyen. Vegyük fontolóra a legfontosabb jellemzőket, amelyeknek mindenképpen meg kell felelnie a választott bútordarabunknak.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

76 termék

76 termék
Több színTöbbféle színben kapható
199 900,‒ Ft
Kanapé Lou - világosszürke/arany, modern, textil/fém (172/93/89cm) - Bessagi HomeKanapé Lou - világosszürke/arany, modern, textil/fém (172/93/89cm) - Bessagi Home
CSAK ONLINE
Több színTöbbféle színben kapható
249 900,‒ Ft
Kanapé Elena - szürke, modern, textil/fa (130/65/140cm) - Bessagi HomeKanapé Elena - szürke, modern, textil/fa (130/65/140cm) - Bessagi Home
CSAK ONLINE
Több színTöbbféle színben kapható
169 900,‒ Ft
Kanapé Yara - zöld, modern, textil/fa (194/77/92cm) - Bessagi HomeKanapé Yara - zöld, modern, textil/fa (194/77/92cm) - Bessagi Home
CSAK ONLINE
Több színTöbbféle színben kapható
169 900,‒ Ft
Kanapé Yara - fekete/sötétszürke, modern, textil/fa (194/77/92cm) - Bessagi HomeKanapé Yara - fekete/sötétszürke, modern, textil/fa (194/77/92cm) - Bessagi Home
CSAK ONLINE
76-ból 60 termék látható

Míg a kanapék hosszú évekig kiszolgálják igényeinket, az idő múlásával megkopnak, kiszakadnak, elhasználódnak. Ilyenkor nem érdemes javítgatni és halogatni a vásárlást, hiszen bútoráruházunk kínálatában is számtalan variáció közül tud bárki választani a pénztárcájának és az igényeinek leginkább megfelelő modellt.
Áruházunkban a széles kanapé kínálat mellett az ülőgarnitúrák hatalmas választékával várjuk vásárlóinkat, így a nagyobb méretű nappaliba a kanapénk mellé jól passzoló színű, mintázatú, anyagú ülőgarnitúrát is választhatunk.

Helytakarékos megoldás

A kisebb méretű kanapék jól elhelyezhetőek bármilyen méretű nappaliban. Helytakarékosabb megoldás, mintha több fotelt használnánk a kényelmes üléshez. Az átlagosnak mondható két- vagy háromszemélyes kanapékon túl óriási, akár ennél több ülőhellyel rendelkező modell is kapható áruházunkban.
A kanapék általában a szoba középponti részét képezik, így figyelembe kell vennünk a helyiség stílusát, adottságait. Többféle típusú kanapé közül választhatunk, mint például a hagyományos, a szekcionált, azaz részekre osztott, valamint a kihúzható alvó résszel kiegészülő modellek. Az életmódunk és a hely adottságai fognak megfelelő támpontot adni ahhoz, hogy melyik típust válasszuk.

A kanapék anyaga

A legtöbb nappaliba hagyományos stílusú kanapék kerülnek, melyek általában szövethuzattal rendelkeznek. Az adott lakásban élők életmódja adja itt is a kulcsfontosságú információt a választásnál. A strapabíró, erős szövettel rendelkező kanapékat azok választják, akiknek kis gyermeke, háziállata van, és gyakori a foltosodás. Ezek a modellek általában vízlepergető tulajdonsággal is rendelkeznek. 
A bársonybevonatú kanapék a luxus érzését keltik bennünk, a fényes és finom anyag kényes, de csodás látványt nyújt. A megfizethetőbb szintetikus szálakból készült szövetek praktikusak és sokáig használhatóak. A bőr kanapékat sokan kedvelik, mert tartósak és könnyen tisztíthatóak, de a vásárlók egy része ódzkodik ezektől, mert hűvösnek és csúszósnak tartják a felületet. A karcolások hamar meglátszanak a bőrkanapén, ezért a macskatartók óvatosan válasszák.
A mintaválasztás is fontos kérdés, hiszen a kanapé hatalmas részt foglal el a helyiségből, látványos elem. A túl nagy mintás ülőhelyhez megfelelő kiegészítőket kell választanunk, hogy ne legyen túldíszített a lakás.

A rendelés menete

Miután már áttekintetted a választékot és megtaláltad az igényeidnek megfelelő kanapét, nincs más teendőd, mint a Kosár gombra kattintani, majd pedig megadni a szállítási és fizetési adatokat. Lehetőséged van áruházaink egyikében átvenni a terméket, így nem kerül felszámításra szállítási költség. Ha rendelkezel kuponkóddal, akkor még kedvezményesebb áron tudod beszerezni a kiválasztott kanapét.
Ne ess kétségbe, ha még további termékek hiányoznak a nappaliból, hiszen a vásárlás folytatása gombra kattintva még tehetsz a kosárba más termékeket is, melyek tökéletesen passzolni fognak a választott kanapéhoz.