Kerti asztalok

accessibility.listing.screenReader.filterbar

10 termék

10 termék
10-ból 10 termék látható

Kerti asztalok

A jó kerti asztalok ismérvei közé tartoznak az időjárás-állóság, a strapabíró anyag és a stílusos kinézet. A különböző anyagok felhasználásával készült kerti asztalok között mindenki megtalálhatja a saját preferenciáinak megfelelő modellt.
A szabadban eltöltött időnkben a kerti asztalnak központi szerepe lehet a család életében. Egy jó beszélgetés, étkezés elengedhetetlen kelléke az asztal, melyet körülülve minőségi időt tölthetünk el. A nap nem indulhatna jobban, minthogy a kerti asztal mellett ülve, finom kávét szürcsölve élvezzük a reggeli napfény melegét.
 
Ahhoz, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb kerti berendezést, időt kell szánnunk rá és tisztáznunk kell a kert funkcióit. A koherens végeredmény érdekében határozzuk meg a tér egyes részeinek használatát. A többfunkciós kert berendezéséhez mindent megtalálsz kínálatunkban, mielőtt azonban összeválogatnád az egyes darabokat, tervezd meg a kert kialakítását. 
A kerti asztalok alapként szolgálhatnak a stílust illetően, ezekhez való székeket, napernyőt, kerti bútort és kiegészítőt könnyen találsz nálunk

Fém kerti asztalok

Törj ki a klasszikus, fehér műanyag bútorok nyújtotta egyhangúságból, és válassz ennél időtállóbb és esztétikusabb kerti asztalt. A kerti berendezés alapanyagán sok múlik, hiszen nagymértékben kitettek ezek a bútordarabok az időjárás viszontagságainak. Az igazán strapabíró modellek között említhetjük a fém és alumínium vázas kerti asztalokat, melyek hosszú ideig biztos lábakon állnak. 

Felületkezelésüknek köszönhetően jól bírják a fagyokat, az esőt és a magas hőmérsékletet is, valamint az alumínium súlya könnyű, egyszerű a tisztíthatósága. A sötét színű asztalok kontrasztot képeznek a kert zöld növényei között. Sokoldalúan használhatóak, akár teraszon vagy a kert árnyékos fái alatt.

Fa kerti asztalok

A rusztikus hangulatot árasztó, fából készült kerti asztalok kiváló kiegészítői a kert vagy a terasz berendezésének. A tartós és minőségi faanyagból készült asztalok megfelelő felületkezeléssel évekig lesznek otthonod kiváló kiegészítői. Bár sok karbantartást igényelnek és ügyelnünk kell arra, hogy télen jól szellőző, fedett helyen legyenek elhelyezve, mégis természetes hatásukkal emelik a kert fényét. A keményfából készült kerti asztalok kevésbé korhadnak, jobban ellenállnak a nedvességnek, mint a puhafából gyártott modellek, valamint az UV-sugárzást is bírják.

Méretválasztás

A kerti berendezés kiválasztásakor figyelembe kell vennünk a terület méreteit, illetve azt, hogy általában milyen célra és hányan használják majd a kerti asztalt. Praktikus megoldás lehet a bővíthető modell választása, melynek segítségével a vendégek is kényelmesen elférnek majd a kerti partin. Gondolj arra is, hogy a sütögetéshez használt eszközeidnek is el kell majd férnie a grill mellett, így elképzelhető, hogy több kerti asztalt kell beszerezned, hogy teljes legyen a komfort.

Egyszerű megrendelés

A legtöbb termékünket online webáruházunkban vagy üzleteinkben tudod megvásárolni. Vannak azonban kivételek, melyek csak webshopon keresztül szerezhetőek be. Ezek jelölését megtalálod a termékleírásban. Nem kell azonban tartanod a netes rendeléstől, hiszen pofonegyszerű a folyamat. 

A kiválasztott kerti asztal leírása mellett található zöld színű “Kosárba” gombra kattintva tudod elindítani a vásárlási folyamatot. A személyes adatok, fizetési és szállítási mód után már csak otthonod kényelmében kell várnod a kerti asztal érkezését.