Mosogató csaptelepek

A konyha tökéletes berendezéséhez a mosogató csaptelepek kiválasztása is hozzátartozik. A stílusos és változatos formák, anyagok használatával készült csaptelepek kiváló kiegészítői lesznek a meglévő vagy az újonnan beszerzett konyhai berendezésnek.
A trendeknek megfelelő krómozott vagy fekete matt kerámia mosogató csaptelepek nemcsak esztétikusak, hanem praktikus kiegészítői a konyhai vizesblokknak. A csaptelep kiválasztásakor többféle szempontot kell figyelembe vennünk, így érdemes alaposan átgondolni, melyik modell legyen a favorit.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

24 termék

24 termék
24-ból 24 termék látható

A mosogató csaptelep az egyik legfontosabb része egy konyhának, hiszen segítségével tudjuk megtisztítani az edényeket, ami a higiénia fenntartásának sarkalatos pontja. A tartós és jól karbantartható anyagból készült csaptelep hosszú ideig kiszolgálja igényeinket.
Amikor a konyha berendezésére vállalkozol, rengeteg dologra kell odafigyelned. hogy a nagy választékból a legmegfelelőbb darabok legyenek az otthonod hasznos eszközei. A konyhai kiegészítők és felszerelés beszerzésében segítségedre lehetünk, hiszen széles áruválaszték található meg üzleteinkben ezekből a termékekből. A mosogató csaptelepekből szintén nagy a kínálat, így a méret, a szín és anyagválaszték is óriási.

A mosogatóhoz igazodva

Általában a mosogató és a mosogató csaptelep kiválasztása egyszerre történik, hiszen a mosogató mérete, a konyhabútorban való elhelyezkedése nagyban befolyásolja a csaptelep paramétereit is. A stílus tekintetében is érdemes hasonló elemeket választani, hiszen a krómozott mosogató medencéhez nem illik egy fekete kerámia csaptelep.
A mosogató medence mélysége és szélessége szintén fontos adat ahhoz, hogy kiválasszuk a megfelelő csaptelepet. A konyhai csaptelep csövének hajlásszögének és hosszúságának a medence méretéhez igazodónak kell lennie, mert különben kifolyhat a víz, kárt okozva ezzel a konyhabútorban. 
A csaptelepek között találunk pultra szerelhető modellt, de leggyakrabban a mosogató előre kivágott résébe vezetik bele a csövezést. Ennek a résnek a mérete változó, emellett pedig az elhelyezkedése is különböző lehet. Így figyeljünk oda, hogy a konyha berendezésekor a csaptelep jobb vagy bal oldali elhelyezkedésű lesz-e.

A mosogató csaptelepek anyaga

Általában a konyhai berendezések króm, acél vagy kerámia felhasználásával készülnek. Az aranysárga vagy ezüst bevonatú krómozott csaptelep az általánosan megszokott a konyhák terén. Az ilyen csaptelep előnye, hogy könnyen tisztítható és strapabíró, viszont hamar meglátszanak a vízcseppek, és a vízkövesedés is kiüt az anyagon. A kerámia matt felülete nagyon divatos és letisztult stílust eredményez. A kemény anyag sokáig használható, kevésbé látszik meg a felületen a vízfolt.
Egyes csaptelepek feje zuhanyként funkcionál, hosszan kihúzható egy flexibilis cső segítségével, így akár a mosogató medencén kívül is tudunk vizet engedni edényeinkbe. Praktikus megoldás a nagyobb fazekak, vödrök tisztításánál.

Egyszerű megrendelés, gyors átvétel

Amint megtaláltad a számodra legmegfelelőbb csaptelepet, akkor lehetőséged van áruházaink egyikében átvenni vagy házhoz szállíttatni. Áruházi átvétel esetén a termékoldalon tájékozódhatsz a készletinformációkról, így azonnal láthatod, hol van éppen raktáron a megvásárolni kívánt csaptelep. A rendelés menete egyébként nagyon egyszerű, hiszen a termékleírás mellett található zöld “Kosárba” gombra kattintva tudod megadni személyes adataid, a fizetési és szállítási módot.