Napozó- & hintaágyak

accessibility.listing.screenReader.filterbar

29 termék

29 termék

NAPOZÓÁGY Lilly

Modern Living
Több színTöbbféle színben kapható
22 990,‒ Ft** helyett
16 990,‒ Ft
NAPOZÓÁGY Lilly - zöld, modern, textil/fém (56/25/186cm) - Modern LivingNAPOZÓÁGY Lilly - zöld, modern, textil/fém (56/25/186cm) - Modern Living
26% KEDVEZMÉNY

NAPOZÓÁGY Lilly

Modern Living
Több színTöbbféle színben kapható
22 990,‒ Ft** helyett
16 990,‒ Ft
NAPOZÓÁGY Lilly - antracit, modern, textil/fém (56/25/186cm) - Modern LivingNAPOZÓÁGY Lilly - antracit, modern, textil/fém (56/25/186cm) - Modern Living
26% KEDVEZMÉNY
29-ból 29 termék látható

Napozó és hintaágyak

Ne bízd a véletlenre a napozó- és hintaágyak kiválasztását, hiszen ezek a kerti bútorok nemcsak a szabadtéri terület dekorációi, hanem a jó idő beköszöntével állandóan igénybe vett pihenőhelyek.
Egy jó könyvvel a kézben elnyújtózni a napozóágyban szinte már mennyei érzés. A hintaágy pedig visszahozza a gyerekkori szép emlékeket, amiket a játszótéren éltél át. A kényelem és a praktikum együtt járhat a kerti bútorok kiválasztásakor, csak jól átgondoltan kell döntenünk, a széles választékot gondosan áttekintve.
Élvezd ki a kert adottságait és a friss levegő előnyeit. A szabadban töltött idő a kényelmes és pihenést nyújtó kerti napozó és hintaágyak segítségével még komfortosabb. Kínálatunkban a kerti bútorok és kiegészítők többféle variációja megtalálható, melyekkel stílusossá varázsolhatod kerted. Legyen összhang a kültéri és a beltéri berendezés között, így válik otthonod tökéletessé.

Választás előtt

A napozóágyak többsége napjainkban már olyan kiegészítő funkciókkal is el van látva, mint például a dönthető fejtámla, a pohártartó vagy az összecsukható tárolás lehetősége. Mindez biztosítja kényelmünket, de a választás előtt gondoljuk végig, melyekre van igazán szükségünk, mik a prioritások.
Amennyiben helyszűkében vagyunk a tárolásnak, akkor a rakásolható vagy összecsukható modellek keresésére helyezzük a hangsúlyt. Ha pedig elsősorban a medence mellett nyújtóznánk egy kiadós úszkálás után, akkor a könnyen száradó anyagra fordítsunk figyelmet.

A napozó- és hintaágyak anyaga

Textilborítású és fémvázas eszközök kiválóan alkalmasak a napozásra. Csak dobj rá a felületre egy pamut törölközőt és élvezd a napfény sugarait. A hintaágyak anyaga elsősorban acélból készül, mert ahhoz, hogy akár több személy is együtt ringatózhasson, bizony szükséges a fix és biztos tartás. Az ülőfelület és a háttámla kényelmét a puha, párnázott betétek teszik tökéletessé.
A modern vonalvezetésű műanyag napozóágy előnye, hogy könnyen karbantartható, hiszen csak vízzel lemosod és már rakhatod is a kert másik pontjára. A rakásolható modellek pedig a téli tárolásnál spórolnak számukra helyet azzal, hogy függőleges irányba foglalják el csak a tárolásra szánt területet. Az elegáns stílust kedvelők számára a valódi fából készült napozóágyak használata előnyös, mivel a klasszikus fa erezetnél nincs természetesebb hatású kerti kiegészítő.

Karbantartás

A legtöbb kerti bútor esetében az egyszerűen karbantartható eszközök a legkedveltebbek. Így érthető módon a műanyag eszközöket választják a legtöbben. Ugyan ezek többsége nem mindig a legesztétikusabb, mégis kedvelt bútordarabok. Az egyszerű szappanos vizes lemosással a legtöbb ilyen fekhely könnyen takarítható. 
A puha szivaccsal kiegészülő ülőhelyek párnáit érdemes esténként elrakni, hogy a páralecsapódás vagy egy hirtelen jött vihar ne okozzon kárt bennük.

A megrendelés folyamata

Miután eldöntötted, hogy milyen napozóágyat vagy hintaágyat szeretnél a kertedben használni, csak kattints a termékleírás mellett található zöld “Kosárba” gombra, és indítsd el a rendelési folyamatot. A személyes adatok megadását követően válaszd ki a szállítási és fizetési módot. 
Egyes termékek akár azonnal átvehetőek üzleteink egyikében, az aktuális készlet információról rögtön tájékozódhatsz a rendelési felületen. Amennyiben a házhoz szállítási opciót választod, akkor rövid időn belül, csomagküldéssel érkezik otthonodba a kiválasztott termék.