Tervezhető konyhák

accessibility.listing.screenReader.filterbar

14 termék

14 termék
14-ból 14 termék látható

Tervezhető konyhák

Saját magad szeretnéd megtervezni a konyha berendezését? Lakberendező nélkül is lehet trendi és praktikus a helyiség tervezhető konyhák segítségével. Az egyedi igényekre szabható, beépíthető bútorokkal készült modellek többféle változatából könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet.

Szakértőink ingyenes tanácsadással segítenek a döntésben, akár személyesen üzleteinkben vagy online módon, 3D programunk használatával. A látványtervek alapján tökéletes képet kaphatsz arról, hogyan fog otthoni környezetben mutatni a választott konyha.

Otthonunkban nem csupán egy funkcionális tér a konyha, hanem a családi együttlét fontos terepe. Az egyedi konyhatervezéssel saját életstílusunknak megfelelően tudjuk berendezni a helyiséget. A használati eszközök, kiegészítők és kisgépek szintén olyan elemei a konyhának, melyek használata nélkülözhetetlen, de az egységes stílus kialakításában is szerepet játszanak. Áruházainkban mindent egy helyen beszerezhetsz, így tökéletes lesz a konyha.
 

Konyhatervezési sajátosságok

A konyha megtervezése egy komplex folyamat, melyet gyakorlat hiányában nehéz saját kútfőből megoldani. Ahhoz, hogy esztétikailag és használhatóságát tekintve is tökéletes legyen a végeredmény, számtalan dolgot kell jól átgondolnunk. A funkcionális területek meghatározásának összhangban kell lennie a helyiség méreteivel és a napi használat során felmerült igényekkel.

Bár a tervezhető konyhák alapvető támpontokat adnak ahhoz, hogy milyen fix elemeket kell a helyiségben elhelyeznünk, azonban miután szinte valamennyi része változtatható ezeknek a bútoroknak, így mégis döntési helyzetbe kerülünk. Érdemes szakember segítségét kérni a folyamat bármely pontján, hiszen így egyetlen apróság sem fog feledésbe merülni.

Tervezhető konyhák előnyei

A leggyakrabban használt elrendezéseket tartalmazó, különböző formájú, stílusú és anyagú tervezhető konyhák nagy előnye, hogy bármilyen változtatásokat megtehetünk. Ha nekünk csak a külső front stílusa tetszik, de inkább másfajta fogantyút szeretnénk, változtatunk ezeken az elemeken.

Sőt, a munkamagasságon, a bútorok belső elosztásán, a munkalapok mintázatán is egyszerűen módosíthatunk. Mivel minden elem a tervezőprogramban megtalálható, így kedvünkre variálhatunk még a megrendelés előtt. A 3 dimenziós eszköz segítségével könnyen beleképzelhetjük magunkat a később megépülő konyhánkba, virtuálisan körbejárva dönthetünk az igényeinkhez igazodó elhelyezkedésről.

Kiegészítők

A legtöbb bútoráruházban kevés esélye van annak, hogy hosszú távú garanciát vállaljanak a beépített bútorokra. A mömax azonban a tervezhető konyhák esetében öt évig megteszi ezt. A részben összeszerelve otthonunkba szállított bútordarabok alapvetően Soft-Close csillapító rendszerrel vannak felszerelve, mely hatására a fiókok és ajtószárnyak nem csapódnak be, hanem csendben suhannak a helyükre.

Mindenképpen ügyelj arra, hogy valamennyi kiegészítőt, mint például a csaptelep, külön meg kell rendelned, mert az alapfelszereltség részét ezek nem képezik. A termékleírásban részletesen megtalálod a tervezhető bútormodellek fix tartalmát.

A megrendelésről

Online boltunkban ugyan lehetőséged van megtekinteni a tervezhető konyhák teljes kínálatát, azonban megrendeléseddel fel kell keresned egyik áruházunkat. Ez azért is célszerű, mert érdemes igénybe venni ingyenes tanácsadásunkat, ahol kollégáink készséggel segítenek összeállítani álmaid konyháját. Előzetesen foglalj időpontot a hozzád közel eső áruházba, így munkatársunk azonnal segítségedre lesz.