Textíliák

accessibility.listing.screenReader.filterbar

1 780 termék

1 780 termék

Díszpárna Lotte

Modern Living
Több színTöbbféle színben kapható
1 500,‒ Ft
Díszpárna Lotte - kék, konvencionális, textil (45/45cm) - Modern Living
REKLÁMUNKBÓL

Ülőpárna Lotte

Modern Living
Több színTöbbféle színben kapható
1 500,‒ Ft
Ülőpárna Lotte - kék, konvencionális, textil (40/40/1cm) - Modern LivingÜlőpárna Lotte - kék, konvencionális, textil (40/40/1cm) - Modern Living
REKLÁMUNKBÓL

Ülőpárna Elli

Modern Living
Több színTöbbféle színben kapható
1 990,‒ Ft
Ülőpárna Elli - bézs, konvencionális (40/40/7cm) - Modern LivingÜlőpárna Elli - bézs, konvencionális (40/40/7cm) - Modern Living
BEST PRICE

Székszoknya Henry

Modern Living
Több színTöbbféle színben kapható
3 490,‒ Ft
Székszoknya Henry - zöld, romantikus/Landhaus, textil (40/65/45cm) - Modern LivingSzékszoknya Henry - zöld, romantikus/Landhaus, textil (40/65/45cm) - Modern Living
REKLÁMUNKBÓL
Több színTöbbféle színben kapható
6 990,‒ Ft
Paplan Jungle - zöld (140/200cm)Paplan Jungle - zöld (140/200cm)
1780-ból 60 termék látható


Otthonunk bármely szegletébe is tekintünk, textíliák vesznek bennünket körül. Ezen kiegészítők teszik igazán kellemessé a lakás hangulatát. Kiválóan alkalmasak a különböző belső terek stílusának kialakítására vagy a meglévő karakter erősítésére.
A lakásban használt függönyök, hálószobai, konyhai és fürdőszobai textíliák különböző szövetekből készülhetnek, alkalmazásukkal mégis könnyen tudunk egységet teremteni otthonunkban. Webáruházunk kínálatát áttekintve biztosan megtalálod a megfelelő darabokat.

Az otthonos hangulat jegyében a különböző helyiségek textíliáinak színét, stílusát összehangolhatjuk. A lakástextíliák széles választékát kínáljuk, így többek között a függönyök, rolók és reluxák is számos változatban kaphatóak. Ezek a kiegészítők együttesen jó lehetőséget kínálnak a lakás egységes arculatának kialakításában.

A függönyökről


A drapériák, melyek az ablakok elé kerülnek többféle funkciót is elláthatnak. A fényáteresztő szövetek vékony, áttört mintákkal, selyem, tüll vagy jacquard anyagok felhasználásával készülnek. Egyes modellek finom hímzése azonos színű, mint a függöny anyaga, mégis hangsúlyos és látványos eleme lehet a helyiségnek.
A készfüggönyök a standard méretű ablakok elfedésére alkalmasak, melyeket nem szükséges már külön megvarrni, és tartalmazzák a felfüggesztéshez szükséges füleket is. A pontos méretek kiválasztásakor vegyük figyelembe, hogy a függöny szépen redőzött legyen, és az alja is túllógjon az ablakpárkányon.

Rolók és reluxák


Habár csodálatos, amikor a szobák fényárban úsznak a besütő napfény miatt, azonban vannak időszakok, például sötétedés után, amikor kevésbé szeretnénk, hogy bárki belásson a helyiségekbe. Ennek érdekében jól használható rolók vagy reluxák felszereléséről gondoskodhatunk. 

A szövetrolók egybefüggő felülete jól fed, egyes modellek teljes sötétséget biztosítanak, míg mások beengedik a fény egy részét. A dupla rolók előnye, hogy több fokozatban állíthatóak, így bizonyos állásba helyezve a kilátást is biztosítják egy szakaszon.

A lakásban található egyéb textíliák


Otthonunk szinte minden pontján található valamilyen textília. A nappali vagy a hálószoba kiegészítőjeként számtalan szövettel találkozhatunk. Az ágyneműk puha anyagaival és színes mintázatával otthonos hangulatot teremtenek számunkra. A közösen használt nappaliban a meleg takarók, díszpárnák és egyéb textíliák hívogatnak csábítóan a relaxálásra vagy egy meghitt beszélgetésre.

A konyhában különböző, a főzéshez használt anyagokat találunk, melyeket kínálatunkban akár szettben is megvásárolhatod. Például a konyharuha csomagban hasonló stílusú, színű vagy mintázatú darabokkal találkozhatsz, melyek használatával mindig egységes stílusú marad a konyha. Az edényfogók, kötények szintén jó szolgálatot tesznek, nélkülük nehéz a konyha rendben tartása.

A megrendelés egyszerű folyamata


Azután, hogy eldöntötted, mely textíliákat kívánod otthonodban használni, nincs más dolgod, mint a termékleírás melletti zöld “Kosárba” gombra kattintva továbbhaladni a rendelés menetén. A személyes adatok és fizetési mód kiválasztása után eldöntheted, hogy házhoz szállítással kéred a terméket, vagy áruházaink egyikében fogod átvenni.

A személyes átvétel előnye, hogy már rendeléskor láthatod az áruházi készletet, így biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott terméket a boltban azonnal átveheted. Nincs kiszállítási költség, mely növelhetné a beszerzés költségeit.