Tolóajtós szekrények

A tolóajtós szekrények a hagyományosan nyíló ajtajú gardróbokhoz képest többféle előnnyel rendelkeznek. A megszokott ajtószárnyak helyett a modern, síneken csúszó, elegáns szekrények üdítő színfoltjai lehetnek a lakás berendezésének.
Mivel a szekrényeket általában hosszabb távra vásároljuk, így mérlegelnünk kell néhány fontos szempontot kiválasztásuk előtt. A tolóajtós szekrények vásárlásakor fontos figyelembe vennünk az adott helyiség méretét és a szekrénybe kerülő tárgyak mennyiségét, így tudjuk a legoptimálisabb bútordarabot kiválasztani. 

accessibility.listing.screenReader.filterbar

43 termék

43 termék
43-ból 43 termék látható

A tolóajtós szekrények az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb bútortípus vásárlóink körében. A helytakarékos és funkcionális bútordarab ideális választás kisebb lakóterületeken használati tárgyaink, ruhaneműink elhelyezésére.
Áruházunk kínálatában számtalan ruhásszekrény típus közül választhatod ki a legmegfelelőbbet. A hagyományos ajtószárnyú, többajtós változatok mellett a tolóajtós szekrények szintén nagy számban kaphatóak. A tolóajtós szekrények nemcsak a helymegtakarítás miatt népszerűek, hanem stílusos megjelenésük okán is, mely tökéletesen illeszkedik a modern lakberendezési stílusokhoz.

A tolóajtós szekrények előnyei

Az egy síkban lévő ajtószárnyak dekorálása egységesebb képet mutat, mint a hagyományosan nyíló ajtók esetében. Akár az összes ajtószárny teljes tükörfelülettel rendelkezhet, mely a helyiség méretét optikailag megnöveli. Kínálatunkban az egyedi dekorációval ellátott, fiatalos modellek mellett, a trendeket követő grafit/tölgy kombinációjú frontokkal készült szekrényeket is találsz.

A tolóajtós szekrények kisebb méretű helyiség teljes bebútorozására is alkalmasak, több csúsztatható ajtószárny sem foglal helyet, hiszen a hagyományos ajtószárnyak nyílásával ellentétben itt nincs teret elfoglaló ajtólap. Azonban ezáltal a teljes szekrény tartalmára nincs rálátásunk egyszerre, hiszen a csúsztatott ajtószárny mindig eltakarja a bútorzat egy részét. A két- vagy háromajtós szekrények hatalmas tárolóhelyeket fednek le, a nagyobb méretű bútorokban rengeteg ruha elfér. A belső tér kialakítása változatos, fiókok, polcok, akasztók is helyet kaphatnak ezekben. 

Tolóajtók típusai

A síneken csúsztatható alap tolóajtó típus mellett függesztett tolóajtós szekrények is megvásárolhatóak. A felfüggesztett ajtószárnyak egy nagyobb méretű fali sínre vannak felfüggesztve, melyek stabilan tartják a szekrényajtókat. A síneken vezetett tolóajtók könnyed mozgását görgők teszik légiessé, így a nehezebb, robusztusabb anyagból készült frontok eltolása is bárki számára egyszerűen megoldható.

A tolóajtók könnyen kezelhetőek és mozgathatóak, sokkal simábban és csendesebben nyílnak és záródnak, mint a hagyományos ajtók. Kevésbé porosodnak a szekrényben lévő ruhadarabjaink a tökéletesen záródó ajtószárnyaknak köszönhetően. A tolóajtós szekrények nem zárhatóak, azonban a többségükön nincs kiálló fogantyú, mely balesetveszélyes lehet. Az alumínium vagy fém fogantyúléc általában a teljes ajtólapon végigfut, így egy könnyed mozdulattal tudjuk nyitni és zárni az ajtószárnyakat.

A megrendelés menete

Miután kiválasztásra került a legmegfelelőbb tolóajtós szekrény, a vásárlás menete roppant egyszerű. A termékleírás mellett található “Kosárba” gombra kattintva tudod a terméket behelyezni bevásárlókosaradba. Lehetőséged van tovább válogatni, vagy egyből folytathatod a termék megrendelését. Általában áruházi átvétellel tudod a tolóajtós szekrényeket megvásárolni és a rendelést követően, néhány héttel később tudod átvenni.