mömax Budapest III. kerület

Szentendrei út 104, 1033 Budapest
Nyitvatartás
Hétfő-Szombat: 09:00-20:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Szolgáltatások ebben az áruházban

Parkolás
Click & Collect
Ingyenes 3D-konyhatervezés
Étterem
Bérelhető kisteherautó
Elektromos autó töltő
Free WiFi
Kutyabarát áruház
mömax_budapest_foto

Leírás

Sok szeretettel várunk Magyarország legnagyobb alapterületű mömax bútor és lakberendezési áruházába Budapesten, a 1033. Szentendrei út 40. címen! Kutyabarát mömax áruházunkban mintegy 10.000 m2 területen mutatjuk be a több, mint 15 000 termékből álló bútor és lakberendezési kiegészítő kínálatunkat. Nyugodtan hozd magaddal négylábú kedvencedet is, viszont kérjük ügyelj a házirend betartására!

Mivel az áruház egy parkolási zóna határán található így a parkolás sajnos díjhoz kötött, de vásárlóink számára ennek ellenére a parkolás 2000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Részletes információt a http://starpark.hu oldalon találhatsz. A kényelmes pakolás érdekében családdal érkező vásárlóink számára elérhetőek családi parkolóhelyeink. Áruházi parkolónkban elektromos autótöltő állomás is elérhető az ilyen gépjárművel érkezők számára.

Negyedévente változó lakberendezési témáinknak köszönhetően többféle terméket is megtalálhatsz az éppen aktuális/szezonális trend jellemző mintáival és színvilágával. 61 berendezett mintaszoba és 3 lakás segít ihletet meríteni az álomotthonod berendezéséhez, legyen az trendi, különböző stílushoz rendelt, vagy csak egyszerűen „vagány”, klasszikusan kortalan vagy teljesen egyedi. Ha a mömax online shopban személyes átvételt választasz szállítási módként, lehetőséged van a Click and Collect (személyes átvétel) szolgáltatásunk keretein belül akár az óbudai áruházunkat is választani.

A lakás egyik legfontosabb helyisége a konyha, így az ideális konyhabútor megtalálására érdemes több időt fordítanod. Szakképzett konyhatervezőink készséggel segítenek összeállítani konyhabútorodat elemes konyhaszekrényekből vagy megtalálni a számodra legmegfelelőbb konyhablokkot. Ha teljesen egyedi elképzeléseid vannak és a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni a rendelkezésedre álló helyből, akkor érdemes időpontot foglalnod ingyenes 3D-konyhatervezésre! A konyhabútorok kínálata mellett válogathatsz széles étkezőasztal és étkezőszék választékunkból is.

Áruházunkban többféle stílusú és célnak megfelelő bútort találhatsz: kárpitozott vagy akár bőr ülőgarnitúrák, relax-fotelek, fa dekor vagy tömörfa szekrények, ágyak, asztalok és polcok, továbbá design íróasztalok és kisbútorok, ergonomikus forgószékek. Matrac stúdiónknak köszönhetően kényelmes körülmények között kipróbálhatod és kiválaszthatod, hogy számodra melyik a legkényelmesebb termékünk ezen a területen. Az egészséges életmód hívei kiállított infrakabin, szauna választékunkat is megtekinthetik és megrendelhetik. Fürdőszoba bútoraink, berendezési tárgyaink segítségével megálmodhatod új fürdőszobádat is. Ha a termékeket szeretnéd otthon saját magad összeszerelni ez sem jelenthet problémát. Barkács osztályunkon mindent megtalálsz, ami ehhez szükséges, sőt még többet is, akár előreszínezett festék kínálatunknak köszönhetően falaidat is megújíthatod.

Felkészülhetsz velünk a nyári szezonra is! Kerti bútor választékunk általában márciustól megtekinthető a Kerti centrumban, strand termékeinket pedig a butik osztályon találhatod a nyári szezon ideje alatt.
Fontos számunkra, hogy a vásárlás kényelmes legyen Vásárlóink számára az utolsó pillanatig, így szívesen házhoz szállítjuk a megvásárolt bútort és össze is szereljük Neked! Ha önállóan szeretnéd megoldani a bútorvásárlás logisztikai feladatát, kibérelheted a mömax kisteherautót! A bérlés feltételeiről részletesen ezen az oldalon tájékozódhatsz.

A vásárlás végeztével lehetőséged van a kasszáknál található Bisztrónkban ízletes szendvicseket fogyasztani vagy meginni egy jó kávét vagy üdítőt, de akár meg is ebédelhetsz az ízletes főtt ételeket is felvonultató kínálat segítségével.