felho-lampa-kep

Csináld magad! - Felhő lámpa

Barátságos felhők alatt pihenve...

Az aktuális lakberendezési témánkkal, a Clouds in Rosé-val összhangban elhoztunk nektek még egy Csináld magad! kreatív ötletet, amely kellemesen beragyogja a szobádat!

Ezt a stílusos lámpát roppant egyszerű összerakni és az eredmény magáért beszél! Használd egymagában vagy készíts többet és egy csoportban akaszd fel őket a felhős eget imitálva! A megfelelő fényforrással még jobban ki tudod hangsúlyozni ezt az egyedi dekorációt!

Ezekre lesz szükséged

  • lámpabura (papírból készült, kerek formájút választottunk)
  • párnatöltelék vagy vatta
  • ragasztópisztoly
  • lámpafüggeszték
  • fényforrás (színváltós LED)
  • esetleg még egy fényfüzér
felho-lampa-lepes1

Így kezdj hozzá

A felhőlámpa esetében a legfontosabb az ideális forma megtalálása. Mi leegyszerűsítettük és egy gömb alakú papír lámpaburát választottunk. Ha szeretnél egy kicsit egyedibb felhőformát, természetesen megoldható drót és egy kis ügyesség segítségével a saját felhővázad létrehozása.
felho-lampa-lepes2
felho-lampa-lepes3
Ezután felrögzítettük ragasztópisztoly szegítségével a pánatölteléket a felhőkeretre - vagyis a papír lámpaburára.
Ügyelj arra, hogy ne próbálj meg egyszerre túl nagy felületre vagy túl sok tölteléket felragasztani. Az anyagot nem kell egyenletesen felvinned, hiszed a felhők sem követnek semmilyen szabásmintát. =)
felho-lampa-lepes4
Miután a felhő minden fodrocskáját felragasztottad, rögzítsd a lámpafüggesztéket a lámpaernyőhöz. Mi színváltós LED fényforrást választottunk, hogy még hangulatosabb legyen.
felho-lampa-lepes5
felho-lampa-lepes6
A szobában a megfelelő helyre szerelve a saját készítésű felhőlámpa könnyen felkelti bárki figyelmét és egyedi hangulatot varázsol a helyiségben. Váltogasd a felhő színét kedved szerint és alakítsd egyszerűen a szoba hangulatát!