Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

UNIT - Az egyénileg tervezhető szekrény

Már régóta keresed a számodra tökéletes ruhásszekrényt? Határtalan lehetőség és a szükségleteid szerint kialakított ruhatárolási lehetőség: a UNIT szekrényrendszerrel létrehozhatod azt a szekrénysort, ruhásszekrényt, amire mindig is vágytál.  Pár lépés, hogy mire kell figyelned a szekrény megalkotásakor: korpusz, ajtók, fogantyúk, zsanérok és belső elrendezés. A különböző szekrény elemek számtalan módon kombinálhatók, így teljesen rugalmasan alakíthatók tetszés szerint. Egyéni tökéletesség a ruhásszekrény kialakításában. Ez a UNIT!

unit-szekrenyrendszer-lepesek-korr
Egyedi akár csak Te

1. lépés: korpusz kiválasztása

Már több helyen hallottad, de nem tudod mit jelent az, hogy szekrény korpusz? A korpusz a szekrény testét, vázát jelenti. Erre kerül felfüggesztésre az ajtó és a belső elrendezés. A praktikus szekrényelemek egyik legnagyobb előnye a funkcionalitás: a korpuszokat tetszés szerint ki tudod egészíteni és bővíteni, ha a szükség úgy kívánja. Különösen vagy magas vagy extra széles szekrényt szeretnél? A UNIT szériának ez nem okoz gondot. Akár egy nyitott szekrényt is létrehozhatsz testreszabott elrendezéssel, így csak polcokra, ruhaakasztó rudakra és társaira lesz szükséged.

 

A sarokszekrények mindig belső szerelvényekkel és zsanérokkal vannak ellátva. Már csak a passzoló ajtókról kell gondoskodnod a tökéletes szekrényhez!

teaser_korpus_unit

Bye bye chaos

2. lépés: ajtók kiválasztása

Rend a lelke mindennek - de ha mégsem és sietve kell rendet raknod, a különböző szekrényajtók ideálisak a káosz elrejtésére. A különböző színeknek és design-nak köszönhetően biztosan megtalálod a neked legjobban tetsző frontot, ami illik a korpuszhoz: rusztikus tölgy vagy nemesfehér színű dekor tükörrel.

 

Fontos! Az ajtófogantyúkról és zsanérokról se feledkezz meg! A fogantyúk csak a tükrös és Landhaus stílusú ajtók mellé vannak csomagolva.

gif_unit

szekrenyrendszer-unit-frontok
Tarts rendet egyszerűen

3. lépés: belső elrendezés kiválasztása

Ha minden a helyén van a szerkényben, nem veszítünk időt készülődés közben. Tárolási rendszerek széles választéka, mint pl. polc- és szekrényelemek, fiókok, gyűjtődobozok, kosarak segítenek rendszerezni a ruháidat. Ne túrd át az egész szekrényt, hogy megtalálj valamit! Cipő- és kalaptartók, nyakkendő akasztók a megoldás! Próbáld ki Te is!

teaser_innen_unit

teaser_unit_bilder2
teaser_unit_bild1

Állítsd össze ruhásszekrényedet a saját ízlésed szerint!