Fürdőszoba

accessibility.listing.screenReader.filterbar

595 termék

595 termék
595-ból 60 termék látható

A modern életforma nélkülözhetetlen részét képezi a fürdőszoba, ahol naponta megfordulunk. A tér funkcionalitása mellett érdemes figyelmet fordítani az ízléses, stílusos berendezésre is.
A fürdőszobaszekrények és szaniterek kiválasztása után a kiegészítők lehetséges változatairól is döntenünk kell. Mindig ügyeljünk az egységes megjelenésre, és vegyük figyelembe a fürdőszobát használók egyéni igényeit is! Kínálatunkban mindent megtalálsz, ami a komfortos és igényes helyiség kialakításához szükséges.

A higiénikus és szépen berendezett fürdőszobában eltöltött percek felüdülést jelenthetnek egész napra. Van, aki csak egy gyors zuhanyt ejt meg, mások órákat töltenek egy kád meleg vízben. Bár eltérőek az igényeink, mégis a mindennapjaink részét képezi a helyiség használata. 
A fürdőszoba nemcsak a tisztálkodás, hanem a szépségápolás fontos helyszíne is. Ehhez a tevékenységhez kapcsolódó szépségápolási termékek széles választékát is kínáljuk, férfi és női vásárlóink igényeihez igazodva. 

Alapfelszereltség

A fürdőszoba-berendezés alapvető elemei közé tartoznak a kád, a zuhanytálca és a wc kagyló, de mindezek mellett a többi szerelvény is nélkülözhetetlen. Így a csaptelepek, a zuhanyfejek és az apró szaniterek sem hiányozhatnak. Leggyakrabban a krómozott változatok beépítésére kerül sor, azonban a legújabb trendek a minimalista fekete-fehér dizájnt hozták előtérbe. 
Ezért is választják sokan a fekete fém vagy kerámia eszközöket. A szögletes, trendi formák már a csaptelepek körében is hódítanak. A LED-es és masszázs funkcióval kiegészülő zuhanyfejek szintén közkedveltek.

Fürdőszoba - kiegészítők minden mennyiségben

Mint a lakás bármely helyiségének berendezésekor, a fürdőszobabútorok és kiegészítők összeválogatásánál is törekedjünk az egységes stílus kialakítására! Az olyan apróságok, mint például a zuhanyfüggöny vagy a wc ülőke mintázata is nagyban befolyásolhatja a helyiség hangulatát. 
Amennyiben a szanitereknél a modern vonalvezetést követjük, tükröződjön ez a stílus a kiegészítők terén is! A krómozott fém hatás érvényesülhet például a zuhanypolcok és a wc-papírtartó anyagánál, míg egy fonott szennyeskosár otthonos hangulatot teremthet a klasszikus fürdőszobában.

Szaunák és infrakabinok

Már nem számít luxusnak, ha a fürdőszobában szauna vagy infrakabin is helyet kap. Az egészséges életmód részét képező eszközök használatával otthonunk négy fala között is képesek lehetünk izmaink ellazítására, keringési rendszerünk regenerálására.
A forró levegő és a hideg víz kombinációja fiatalítja a bőrt, rugalmasabbá teszi a kötőszövetet. A szaunázás egészségügyi előnyei közé sorolhatjuk még az immunerősítést és a kikapcsolódáshoz is kiváló teret biztosít.

A megrendelés egyszerű menete

Miután megtaláltad a legmegfelelőbb berendezési tárgyakat és kiegészítőket a fürdőszobába, nincs más teendőd, mint a termékleírás mellett található zöld “Kosárba” gombra kattintva folytatni a vásárlás menetét. A személyes adatok megadását követően a szállítási és fizetési beállítások következnek. 
Ekkor érdemes mérlegelned, hogy otthonodban szeretnéd átvenni a kiválasztott terméket vagy áruházaink egyikében vennéd át személyesen. A nagyobb termékek, mint például a szaunák és infrakabinok, kizárólag személyes átvétellel kerülnek forgalomba. 
A termékleírásokat mindig figyelmesen olvasd át, hiszen több árucikk esetében csak online rendelés lehetséges! Ezt a leírásban zöld felirattal jelezzük számodra.