Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak


Szauna és infrakabin kínálatunk

Az egészség ereje

A nap hősugárzásának megfelelő hullámhosszú infravörös sugarak már alacsony hőmérsékleten kifejtik kiváló hatásukat és teljesen természetes meleget adnak. A szervezet az infravörös sugarak hatására 1-1,5 °C-kal felmelegszik. Az ember gyengéden izzad. Mégis, mivel a hő a bőr alá hatol, a szervezet az izzadással négyszer több zsírt, káros nehézfémet, méreg- és salakanyagot választ ki, mint a normál izzadásnál. Egy 30 perces kúra alatt 6-8000 kalóriát tudunk elégetni, ami egy 15km-es futás kalóriaelégetésének felel meg.
2grid-szauna-millieu-holgy

Szaunák & infrakabinok

(3 termék)
Fel

2grid-nagy-kep-az-infravoros-sugarak-elonyei

A szépség belülről fakad

Manapság az infravörös sugarak melege egyre inkább a test, a szellem és a lélek jótevője. A kíméletes izzadás a jó közérzet és a szépség titka. Azon túl, hogy az infravörös sugarak fokozzák a vitalitást és az általános teljesítőképességet, hatásukra a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. Zsírmobilizáló és nyirokáramlás stimuláló hatásuk hozzájárul a cellulit fokozatos leépüléséhez, a hőhatás pedig elősegíti a kötött formában jelen lévő testzsírok lebomlását.

 

A meleghatás létrehozásának népszerű eszköze az infraszauna. Az infravörös mélymeleg behatol a bőr alá, a nyirokrendszeren és az ereken keresztül fejti ki a szervezetben jótékony és gyógyító hatását, ami által fokozódik a vérkeringés, javul az anyagcsere és erősödik az immunrendszer. Az infravörös meleget az orvostudomány is széleskörűen alkalmazza.

980x500px-szauna-kiallitasi-foto

Infrasugárzók

Az infrasugárzók típusai

  • Kerámiasugárzó - sötét sugárzó, átfedése: C és B spektrum, hullámhossz: 2500 - 10 000 nm. A sugárzó egy kerámiarúd, amelynél előmelegítésre van szökség. Az energia jelentős része a melegítésre fordítódik. A hatás a sugárzók közelében a legintezívebb, a meleghatés erős.
    Behatolási mélység: kb. 2mm
  • Magnézium-oxid sugárzó - sötét sugárzó, átfedése: C és B spektrum, hullámhossz: 2800 - 10 000 nm. A sugárzó egy hajlított fémszál, amelynél előmelegítésre van szükség. Az energia jelentős része a melegítésre fokozódik. A sugárzás kiterjedt, a meleghatás kellemes.
    Behatolási mélység: kb. 1mm
  • Redlight sugárzó - világos sugárzó, átfedése C, B és A spektrum, hullámhossz: 780 - 10 000 nm. A sugárzó egy narancssárga fényt adó halogén. Az energia jelentős része az infravörös tartományok kibocsátására fordítódik. Azonnali egyenletes és intenzív a meleghatás - a valódi napfürdő élménye.
    Behatolási mélység: 4-5 mm.