Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

További matrac kategóriák

Hideghab matrac

(2 termék)
Fel

Habkönnyű hideghab matracok

A porózus felépítésnek köszönhetően a hideghab matrac jellemzően légáteresztő és nedvességáteresztő. Ez a gyártás módjának köszönhető: szintetikus poiéterhabból készülnek. A matracba integrált kifinomult szellőzőcsatornáknak köszönhetően a nedvesség-elvezetés és a szellőzés folyamatos. Emiatt kiemelkedően higiénikus és allergiások számára is ajánlott. Az anyag minőségéről árulkodik a termék térfogat-súlya is: minél nagyobb ez a szám, annál nagyobb a matrac várható élettartama. Ne felejtsd el: a térfogat-súly adat nem mond el semmit sem a keménységi fokról! Az optimális keménységi fok kiválasztásánál vedd figyelembe a testsúlyodat és a preferált alvási pozíciót!


7-zónás hideghab matrac: ideálsi ergonómia

A hideghab matracok egyik különlegessége a felületi rugalmasság. Ez azt jelenti, hogy nem csak a terhelt részek süllyednek be, hanem a környező területek is. Ebből adódóan a pároknak érdemes két külön matracot használniuk a kétszemélyes ágyon.

A hideghab matracok elsősorban fiataloknak és hasonalvóknak ajánlottak. Nem javasolt hátproblémák esetén. Hacsak nem döntesz egy 7-zónás verzió mellett. A kereszt- és hosszirányú zónák gondoskodnak az ergonómikus elhelyezkedésről - teljesen mindegy milyen pozícióban. A zónák a különböző testtájakon különböző mértékben engedik besüllyedni a matracot. Így az alátámasztásnak köszönhetően a test könnyedén ellazulhat. A matrac szükséges stabilitásához elengedhetetlen a megfelelő ágyrács beszerzése.


Időnként érdemes megfordítani

Az ápolása, karbantartása nem bonyolult. A hideghab matracokat gyakrabban kell forgatni. Könnyű súlyának köszönhetően ez egyszerűen megoldható. Ez viszont a 7-zónás matracok esetében nem feltétlenül érvényes. Figyelj rá, hogy a fej és láb részeket nehogy összekeverd, mivel ezek a részek ergonómiailag a megfelelő testtájakhoz alkalmazkodnak. Nem maradt más hátra, mint hogy kellemes pihenést kívánjunk!