Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

Matrac kategóriák

Matracok: Így találd meg a legmegfelelőbbet

A nap egyharmadát alvással töltjük. Hogy reggel kipihenten és kellemesen ébredjünk, az ideális matrac kiválasztása elengedhetetlen.

A mömaxnál különböző típusú matracok között válogathatsz, így biztosan megtalálod az alvási szokásaidhoz ideális keménységű matracot: hideghabtól a komforthabon át egészen a táskarugós matracokig, nálunk mindent megtalálsz. A bal oldalt látható videóban segítünk választani és részletesen elmagyarázzuk, mit jelent a matrackeménység, milyen anyagok ajánlottak és mire kell figyelned vásárláskor.

 

Szállodai szobákba való matracainkat ide kattintva találod.

Matracok

(91 termék)
Fel

A pihentető alvás titka: kényelmes matrac

Úgy alszol, mint a bunda vagy békésen szenderegsz, mint Csipkerózsika? Az időnk nagy részét alvással töltjük egy kényelmes ágyban. Éjszakai kényelmed és a nyugodt alvás érdekében fontos, hogy fordíts kellő időt és energiát a matrac kiválasztására! Segítünk, hogy kényelmesen időzhess az álmok tengerén!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


Matrac fajták

Milyen matrac lesz az igazi?

Mielőtt belemerülnénk a részletekbe, érdemes eldönteni, hogy milyen típusú matracot válassz. Itt találhatsz információt a matracok felépítéséről, anyagairól és tulajdonságairól.

Táskarugós matrac: a kitámasztós

A hátfájással küszködőknek és az arra hajlamosaknak érdemes pontelasztikus táskarugós matracot választaniuk. A matrac szerkezete megakadályozza, hogy egy-egy részen jobban besüllyedjen fekvéskor, így nagyobb testtömeg esetén is ajánlott. Ugyanakkor a sok rugó miatt maga a matrac is nagyobb súllyal rendelkezik.

  • pontelasztikus kitámasztás
  • ideális hátfájás és nagyobb testtömeg esetén
  • a matrac súlya ebből kifolyólag nagy

 

TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE

Querschnitt einer Taschenfederkernmatratze von mömax.

Hideghab matrac: a légáteresztős

A hideghab matracok főleg a légáteresztő és nedvesség-elvezető képességükről ismertek. Ezenkívül felületi elasztikusságukat is érdemes kiemelni, mivel nem csak a terhelt zónák, de a környező területek is besüllyednek terhelés esetén. Noha jó választás a hasonfekvőknek, a hátfájással küzdőknek nem ajánlott.

  • légáteresztés
  • felületi rugalmasság
  • hasonfekvőknek ajánlott

 

TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE

Kaltschaummatratze-sieben-ZonenNeu

Komforthab matrac: a kedvező árú

Aki a komforthab matracba bele tud süllyedni, az bizony rosszul fekszik. A komforthab matracok teljesen stabil felépítésűek. Plusz: kiemelt alváshigiéniát tesz lehetővé, mivel a legtöbb ilyen modell levehető és mosható huzattal rendelkezik. Mindenekelőtt azonban egyszerű gyártási folyamatuknak köszönhetően kedvező áron megvásárolhatók.

  • stabil felépítés
  • levehető és mosható huzat
  • különösen kedvező árú

 

TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE

Komfortschaummatratze-sieben-Zonen-Querschnitt

Mire figyelj a matrac kiválasztásakor

Határozd meg a matracod keménységi fokát és élettartamát!

Feltetted már magadnak a kérdést, mikor érdemes matarcot cserélni? A 4-pontos tesztünkkel segítünk megállapítani, hogy a régi matracod "leszolgálta-e" már az idejét. Hogy a matrac vásárlásakor jó döntést tudj hozni, bemutatjuk az optimális keménységi fokokat, melyek a testsúlyodtól és az alvási pozíciódtól is függenek.

RÉSZLETEK MEGNYITÁSA

haloszoba-matrac-kemenysegi-fok

8 évente cseréld le a matracodat!

Mikor cserélted le utoljára a matracodat? A pihentető alvás egyik alapfeltétele a kényelmes matrac. Több oka is van annak, hogy 8 évente le kell cserélni a matracokat. A legfontosabbak meg is szeretnénk mutatni.

OLDAL MEGNYITÁSA


Fedőmatrac

Tedd fel az i-re a pontot egy fedőmatraccal!

A fedőmatrac minden igazán kényelmes ágy kihagyhatatlan eleme. A fedőmatrac növeli a fekvési komfortot, védi a matracot és a zavaró rést is befedi két matrac között. Megmutatjuk a különböző fedőmatracok előnyeit és ápolási tippeket adunk a hosszú élettartam eléréséhez.

Schlafzimmer-Betten-Topper-Viscoschaumkern-moemax

mömax tanácsadás

Menj biztosra és próbáld ki a matracokat áruházainkban!

Gyere el áruházunk valamelyikébe és próbáld ki a matracokat vásárlás előtt! Vess egy pillantást áruházaink listájára! Áruházi kollégáink segítenek neked a döntésben, a megfelelő ágyrács kiválasztásában és készséggel válaszolnak a kérdéseidre. Más szóval: ne csak álmodj róla - a mesésen pihentető alvás csak rád vár!