Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

További matrac kategóriák

Komfortschaummatratze-sieben-Zonen-Querschnitt

Komforthab matrac: egyszerűen nagyszerű

A mömax komforthab matracaival nem csak álom a kényelmes alvás! A PUR-habból készült matracok a nagy ellenálló képességüknek köszönhetően ideális választás mindenkinek, akinek kifejezetten fontos a kényelmes alvás.

Az optimális nedvességelvezető képesség gondoskodik a maximális higiéniáról, valamint ezek a típusú matracok allergiások számára is ajánlottak. 7-zónás kiszerelésben és elérhető áron kaphatóak. Gyűjts kényelmesen energiát éjszaka és kezdd új lendülettel a napot!

Komforthab matrac

(8 termék)
Fel

Komforthab matracok - a megfelelő modell mindenkinek

A komforthab matrac egy igazi csillag a matracvariációk egén. A PUR-habból készített matracok gondoskodnak a kényelmes alvásklímáról és a nyugalmas éjszakáról. Fontos hogy választáskor vedd figyelembe a testsúlyodat és a kedvenc alvási pozíciódat, így biztosan nem nyúlhatsz mellé. A komforthab matracok kezelése ráadásul épp olyan kényelmes, mint az alvás minősége, amit lehetővé tesznek. A 7-zónás modellek viszkózhabmagokkal összehajthatók, míg a csomósszerkezető komforthab matracok feltekerhetőek. Figyelem: a rendszeresen ajánlott forgatás csak az előbbivel végezhető.


Komforthab az ideális alvásklímáért

A komforthab matracok gyártása során ugyanazt az alapanyagot használják, mint a hideg hab matracok gyártásánál, nevezetesen a poliuretánhabot (PUR-hab). A PUR poliuretánt jelent, a két matrac típus közötti különbség pedig kizárólag a két alapanyag feldolgozásából adódik. A komforthab matracok nyitott cellás szerkezete lehetővé teszi a könnyed szellőzést és légáteresztést. Ennek köszönhetően ajánlott az éjszaka erősen izzadóknak is. A lehúzható és mosható antimikrobiális huzat garantálja a maximális alváshigiéniát és tisztaságot az ágyban. A 7-zónás matracok megfelelő választás a hátfájással küzdőknek. A zónás-rendszernek köszönhetően a matrac minden része optimálisan alkalmazkodik a test vonalához.


Meggyőző komforthab matracok

Mint minden más matrac esetében, a komforthab matracokat is ágyráccsal kombinálva érdemes használni. Ideális esetben a lécek sűrűn helyezkednek el. Így a már optimális gerincalátámasztó funkció fokozódik, megelőzhető az elgödrösödés és magasabb testtömegű személyek számára is használható. Ezen kívül a komforthab matracok különböző méretben és keményésgi fokban elérhetőek. Nem egészen ezt keresed? Olvasd át a táskarugós és a hideghab matracok előnyeit is!