Bejelentkezés
Bejelentkezés
Már rendelkezem mömax fiókkal
Elfelejtettem a jelszavam?
Még nem rendelkezem mömax fiókkal Most regisztrálok
mömax Club Card Hírlevél Áruházak

További matrac kategóriák

Querschnitt einer Taschenfederkernmatratze von mömax.

Táskarugós matrac: a kitámogatós

A matracválasztás fő célja a egészséges alvás kell, hogy legyen. A táskarugós matracok a klasszikus vonalat képviselik, jellegzetességük, hogy kiválóan alátámasztják a gerincet alvás közben, még nagyobb testtömeg esetén is. Ezt a pontelasztikus táskarugómag teszi lehetővé. Az ilyen típusú matracon bármilyen pozícióban kényelmesen lehet aludni és segít a hátfájással küszködőknek is.

A mömax kínálatában három keménységben találsz táskarugós matracokat többféle méretben. Természetesen minden táskarugós matrac károsanyagtól mentes és jó szellőzőképességű.

Táskarugós matrac

(14 termék)
FelTáskarugós matracok - a kényelmes alátámasztásért

A táskarugós matracoknál a kényelem és az alátámasztás együttesen gondoskodnak az éjszakai kényelemről. A légáteresztő és egymással rugalmasan kapcsolódó elemek és az egyes rugók rugalmasan reagálnak a megterhelésre és segítenek az optimális súlyelosztásban. Ez azt jelenti, hogy egymástól függetlenül engednek a nyomásnak, így előzve meg a matrac tartós besüllyedését. Hogy milyen mértékben engednek a rugók attól függ, hogy milyen keménységű a matrac. A keménységi fokot a rugók szilárdsága és ellenálló képessége határozza meg. Ezt a saját testtömegedtől és az előnyben részesített alvási pozíciódtól függően kell kiválasztanod.


Táskarugós matracok különböző igényekhez

Több okból kifolyólag is előnyös táskarugós matracot választani. Ha jobban szeretsz keményebb ágyon aludni vagy ha a testtömeged meghaladja a 100kg-ot, akkor a táskarugós matracon úgy aludhatsz, mint a bunda! Továbbá hátfájással küzdő embereknek is ajánlott, mivel optimálisan alkalmazkodik a test vonalához - még ha forgolódsz is éjszakánként -, így támasztva alá a gerincet. Pontrugalmasságának köszönhetően akár párok is választhatják franciaágyhoz, de csak abban az esetben vásárolj közös matracot, ha párodnak is megfelel a kiválasztott keménységi fok. Ha még pontosabb testalátámasztás: 5 vagy 7 zónás verzióban is választhatod, melyek még jobban segítenek a mozgásban, forgásban, így garantálva az ortopédiailag helyes testtartást.


Táskarugós matracok - minden előnynek súlya van

Még keresed az ideális ágyrácsot a táskarugós matracodhoz? Van egy jó hírünk: minden típusú ágyráccsal kombinálhatók! Csak arra kell figyelned, hogy a lécek között kis távolságok legyenek, hogy a matrac rugóit kellőképpen alá tudják támasztani. Egy kis hátránya viszont így is van: a táskarugós matracok súlya elég nagy. A rengeteg rugó miatt a termék meglehetősen nehéz, ami megnehezítheti a szállítását és az ajánlott forgatásokat. Ha mindez nem okoz problémát és számításba veszed a vásárlásnál, egy táskarugós matracon olyan mélyen aludhatsz, mint Csipkerózsika!